Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răsturnare de situație în cazul jurnaliștilor Pro Tv și Realitatea Tv! Tudorel Toader a revenit asupra deciziei privind acreditarea / SURSE

InquamPhotos/George Calin
tudorel toader

Răsturnare de situație în cazul jurnaliștilor Pro Tv și Realitatea Tv, Ovidiu Oanță și Ionela Arcanu! Din dispoziția premierului Viorica Dăncilă, ministrul Tudorel Toader va reveni asupra deciziei privind retragerea acreditărilor jurnaliștilor Ovidiu Oanță și Ionela Arcanu pe Justiție, susțin surse politice pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Ovidiu Oanţă, reporter Pro TV, a publicat vineri pe contul său de Facebook răspunsul primit din partea Ministerul Justiţiei, care i-a refuzat, fără a îi oferi detalii, acreditarea pe 2019.

Jurnalista Ionela Arcanu (Realitatea TV), INTERZISĂ de Tudorel Toader la Ministerul Justiției

După ce a primit răspunsul din partea ministerului, Oanţă a scris: „Tudorel Toader îşi duce la bun sfârşit ameninţarea: Ministerul Justiţiei mi-a retras acreditarea. Oficial mi s-a comunicat că mi se refuză acreditarea pentru 2019, răspunsul fiind dat, nu în două zile, la cererea din ianuarie, ci la două luni distanţă. În plus, nu mi se comunică explicit în ce fel am afectat activitatea Ministerului Justiţiei. Probabil prin sutele de intrebări pe care i le-am adresat ministrului Justiţiei”.

RĂZBOI TOTAL - Tudorel Toader a RESPINS cererea de acreditare a unui jurnalist care l-a scos din sărite cu întrebări

Și jurnalista Ionela Arcanu a anunțat că nu a primit acreditare la Ministerul Justiției.

”Am primit interzis la Ministerul Justitiei anul acesta. Aveti mai jos "explicatia" lui Tudorel Toader.”, scrie Ionela Arcanu pe Facebook.

Pe 4 martie, Tudorel Toader i-a avertizat pe jurnaliştii care au încercat să îi pună întrebări: „Vă promit următorul lucru: am solicitările de reacreditare, în măsura în care nu daţi curs formulelor protocolare pe care le-am stabilit, voi acţiona în consecinţă. Vă rog, aşadar, să respectaţi”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.