Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răsturnare de situație în cazul lui Cristiano Ronaldo: Documentele din acuzațiile de VIOL au fost fabricate de hackeri

www.digisport.ro
Cristiano Ronaldo

Avocaţii lui Cristiano Ronaldo au adus noi detalii în cazul în care starul lusitan e aczuat de viol. Reprezentanţii portughezului au mers în Las Vegas, acolo unde s-ar fi petrecut incidentul în 2009, şi au discutat cu poliţiştii, care au decis în urmă cu câteva săptămâni redeschiderea cazului informează mediafax.

Mundo Deportivo, care citează presa portugheză, scrie că reprezentanţii lui Ronaldo au fost foarte satisfăcuţi după discuţiile avute cu autorităţile din SUA care se ocupă de caz. Avocatul Peter Christiansen este încrezător că povestea va avea un final fericit pentru clientul său, după acuzaţiile de viol ale lui Kathryn Mayorga.

"Documentele care se presupune că ar conţine declaraţii ale domnului Ronaldo şi care au fost reproduse în presă sunt pure invenţii", susţine avocatul starului portughez, după ce Der Spiegel a publicat ceea ce se presupune a fi contractul prin care victima, Kathryn Mayorga (34 de ani) a acceptat să păstreze tăcerea în schimbul unei sume de bani.

În 2009, Ronaldo şi Mayorga au semnat un contract în care se stipula că, în schimbul a 375.000 de euro, femeia va păstra tăcerea: "Cristiano nu neagă că a semnat un acord, dar motivele care l-au împins să facă asta sunt deformate. Acea înţelegere nu reprezintă în niciun caz o recunoaştere a vinovăţiei", a mai explicat Peter Christiansen.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.