Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răsturnare de situație în cazul lui Ibrahimovic: Cu cine va semna suedezul

Zlatan Ibrahimovic

Contractul lui Zlatan Ibrahimovic cu Manchester United a expirat oficial pe 1 iulie și suedezul și-a luat atunci ”la revedere” de la gruparea de pe ”Old Trafford”. Însă, atacantul de 35 de ani le va spune încă o dată ”bun găsit” englezilor pentru că va semna o nouă înțelegere cu echipa condusă de Jose Mourinho.

Suedezul și avocații lui împreună cu reprezentanții clubului Manchester United pregătesc termenii revenirii pe ”Old Trafford”. Come-back-ul ar urma să aibă loc de abia în luna octombrie a acestui an și va fi valabil până la finalul sezonului 2017-2018. Suedezul s-a bucurat de o recuperare rapidă după intervenția chirurgicală suferită la genunchi. El s-a accidentat în meciul cu Anderlecht, în semifinalele Europa League și a ratat finalul sezonului. United a decis atunci să nu-i mai prelungească înțelegerea, dar Ibra a rămas alături de oamenii din club. S-a întors în sala de fitness din centrul de formare al lui United de la Carrington, anunță Digisport.ro.

Citește și: Dani Alves, întors de PSG din drumul către Manchester City: Ce salariu va avea brazilianul la Paris

Rapoartele inițiale întocmite de medici au susținut că atacantul va sta departe de teren până la finalul anului, doar că din ultimele informații reiese că se va face bine înainte de termen. Potrivit publicațiilor din Regat, suedezul va reveni pe teren în luna octombrie. Ibrahimovic este setat să semneze un contract pe termen scurt până la sfârșitul sezonului tot cu United, pentru că își dorește foarte mult să termine ce a început sezonul trecut și anume să fie unul dintre golgheterii, dacă nu golgheterul, din Premier League.

În urmă cu câteva săptămâni, presa internațională a susținut că atacantul ar putea ajunge în Major League Soccer, acolo unde cei de la LA Galaxy sunt dornici să-l aducă. O eventuală mutare în S.U.A. face cu siguranță sens în acest stadiu al carierei sale. Doar că Ibrahimovic, care a lucrat din greu să revină din punct de vedere fizic împreună cu personalul de la United, este dornic să-și continue cariera la Manchester.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.