Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răsturnare de situație în cazul morții lui Sebastian Papaiani

antena3.ro
sebastian papaiani

Noi informații ies la iveală după decesul marelui actor român Sebastian Papaiani. Acesta a murit la vârsta de 80 de ani, pe 27 septembrie, într-un clinică din localitatea Baloteşti.

Artistul fusese mutat acolo de la Spitalul Universitar cu câteva săptămâni înainte. Se pare că starea lui Papaiani se agravase din cauza unei bacterii rezistente la antibiotice pe care o contactase în unitatea sanitară mai sus menţionată. Contactată de Wowbiz.ro, văduva actorului nu a confirmat, dar nici nu a infirmat această terorie.

Dezvăluiri INCENDIARE: Ce practici folosește procurorul din spatele dosarului Ponta-Blair


"Nu comentez această informaţie! Dar ştiţi şi dumneavoastră ce condiţii sunt în toate spitalele din România, e suficient să mergeţi acolo. Nu comentez! Aş vrea să le mulţumesc însă tuturor cadrelor medicale de la spitalul din Baloteşti, unde soţul meu a fost îngrijit într-un mod extraordinar!", a spus Marcela Papaiani.

Trafic ÎNCHIS pe Transalpina: Turiști blocați din cauza viscolului


Sebastian Papaiani avea 80 de ani şi avea probleme de sanatate. El suferise în luna mai un accident vascular cerebral şi era internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, la sectia de Neurologie. Actorul Sebastian Papaiani a murit marţi, pe 27 septembrie, la vârsta de 80 de ani, împlinită pe 25 august. Pe 27 august, actorul a mulţumit pe Facebook celor care i-au transmis gânduri frumoase, precizând că este pentru prima oară când îşi petrece ziua de naştere într-un spital, dar apreciind reţeaua de socializare care i-a adus fanii mai aproape în acel moment: "Vă mulţumesc şi vă sunt recunoscător pentru cuvintele şi gândurile frumoase primite în ultimele zile! E pentru prima data când îmi petrec ziua de naştere într-un spital, dar, cu ajutorul acestui canal de comunicare, am avut impresia că am fost invitat la o petrecere surpriză unde, spre surprinderea mea, eu am ascultat tot timpul, iar voi aţi vorbit tot timpul. Vă iubesc şi sper ca Dumnezeu să-mi dea posibilitatea să vă revăd cât mai curând, fiindcă pentru mine, voi oamenii obişnuiţi, aţi fost şi veţi rămâne marea mea iubire! Va îmbrăţişez pe fiecare în parte, cu drag, Sebastian Papaiani".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.