Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răsturnare de situație în cazul noii legi a amnistiei: DECIZIA luată de PSD uimește

PSD

Deputatul aparținând Grupului Minorităților Naționale Nicolae Păun a anunțat că nu se lasă și va depune un nou proiect de lege pentru grațiere și amnistie. Decizia lui Păun vine la o săptămână de la votul deputaților, care au picat o astfel de lege.

Prin vocea Gabrielei Firea, purtător de cuvânt al PSD, social-democrații anunță că grupurile parlamentare ale PSD nu susțin proiectul legii grațierii inițiat de deputatul Păun.
”Urmare a faptului că dl deputat Nicolae Păun, aparținând Grupului Minorităților Naționale a anunțat că va depune, în următoarea sesiune parlamentară, un nou proiect de lege privind amnistia și grațierea colectivă, Partidul Social Democrat declară cu fermitate că nu are nicio implicare în elaborarea sau susținerea acestui proiect, care reprezintă o inițiativă personală a dlui Păun.
De altfel, parlamentarii Partidului Social Democrat au votat săptămâna trecută împotriva unui proiect de lege similar care s-a aflat pe ordinea de zi a Camerei Deputaților.”, transmite Firea.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.