Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răsturnare de situație în dosarul Black Cube: Decizia luată de fostul soț al șefei DNA

rpdefense.over-blog.com
black cube

Fostul soț al șefei DNA, Eduard Kovesi, nu s-a prezentat astăzi la Tribunalul București, unde fusese citat ca parte vătămată în dosarul Black Cube. Eduard Kovesi a trimis prin avocatul său o cerere din care rezultă că a renunțat la acest proces. Acesta nu cere nici daune morale, nici daune materiale și își retrage această solicitare pe care o depusese inițial în acest caz.

Nici la termenul de acum două săptămâni, Eduard Kovesi nu s-a prezentat la proces.

CSAT se întrunește la Palatul Cotroceni: 7 teme importante pe ordinea de zi

Reamintim că la termenul de acum două săptămâni, Tribunalul Bucureşti a decis condamnarea israelianului David Geclowicz la 2 ani şi 8 luni închisoare cu suspendare, după ce acesta şi-a recunoscut vinovăţia în dosarul "Black Cube" privind hărţuirea şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Klaus Iohannis declanșează marea emoție colectivă

Tribunalul a admis acordul de recunoaştere a vinovăţiei încheiat de David Geclowicz cu procurorii DIICOT şi l-a condamnat pe israelian la 2 ani şi 8 luni închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire de grup infracţional organizat, transfer neautorizat de date informatice, complicitate la fals informatic, complicitate la operaţiuni ilegale cu dispozitive şi programe informatice, complicitate la violarea secretului corespondenţei.

De asemenea, David Geclowicz are interdicţia de a comunica sau de a se apropia pe o perioadă de 3 ani de victimele din acest dosar - Eduard Kovesi, Liliana Sabău şi Fusea Sorin.

În plus, instanţa a dispus un termen de supraveghere de 3 ani, perioadă în care David Geclowicz trebuie să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Bucureşti, unde va urma un program de reintegrare socială, şi să presteze 60 de zile de muncă în folosul comunităţii.

Decizia nu este definitivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.