Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răsturnare de situație în scandalul apei 'otrăvitoare': Românii vor plăti daune

adevarul.ro
apa imbuteliataaaaa

Uite bacilul, nu e bacilul: joaca autorităților cu buletinele  de analiză pentru apele minerale etichetate drept ” infecte” naște pagube în buzunarele noastre. Documentele ascunse până acum încep să iasă la iveală, iar una din firmele prejudiciate vrea să ceară despăgubiri.

În luna martie Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului (ANPC) a declanșat un scandal legat de apele minerale vândute în magazine. În urma verificărilor, spunea ANPC, cinci produse au fost găsite cu depășiri de zeci și sute de ori a limitelor microbiologice admise.

Încrengături PERICULOASE în vârful ANAF

LIBERTATEA a intrat în posesia unui buletin de analiză din martie pe care apar datele microbiologice ale unei ape despre care ANPC spunea că depășește limitele microbiologice de 20 de ori: pe document rezultatele microbiologice, la categoriile specificate de HG 1020/2005, sunt zero!


foto 2 - facsimil ape otravitoare

Nicio bacterie din lista conţinută de HG 1020/2005, art.13, nu a fost conținută de niciuna din apele verificate de inspectorii ANPC

Patronul firmei susține că va chema în instanță ANPC pentru daune de cel puțin un milion de euro – care vor fi plătite, desigur, de la bugetul de stat, adică din buzunarele noastre.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.