Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răsturnare de situație pentru Gheorghe Ștefan! Ce s-a aflat despre avocatul său, Pavel Abraham

abraham

Gheorghe Ștefan și-a schimbat strategia în pușcărie și a început să toarne tot! După 4 luni de arest preventiv, cel supranumit Pinalti speră să iasă cu ajutorul denunțurilor, așa că s-a pus pe scris. Totul la sfatul lui Pavel Abrahm, pe care și-l luase avocat. Numai că, în cazul lui, a avut loc o răsturnare spectaculoasă de situație.

UPDATE: Pavel Abraham sustine insa ca un avocat nu se poate afla in situatie de incompatibilitate, aceasta fiind rezervata functionarilor publici. El afirma ca nu exista nicio problema in a-l reprezenta pe Gheorghe Stefan si ca nu este intr-o situatie in care sa reprezinte doua persoane nu interese divergente.

Citește și: Ce nu s-a văzut la tv de la întâlnirea Angela Merkel - Klaus Iohannis! E o premieră pentru un român

Procurorii DNA l-au declarat incompatibil pe avocatul Pavel Abraham, care îl apăra pe Gheorghe Ștefan  în dosarul Microsoft.

Avocatul Pavel Abraham a fost escortat afară din DNA, iar lui Gheorghe Ștefan, zis Pinalti, i s-a pus apărător din oficiu, până ce el își va alege altul. Asta după ce procurorii DNA au descoperit că Pavel Abraham o reprezenta și pe Luminița Mazilu, o avocată care l-a denunțat pe Pinalti. Ori procurorii DNA au constatat că avocatul Pavel Abraham reprezenta și denunțătoarea, dar și denunțatul din același dosar. Surse din DNA precizează că va fi sesizat și Baroul în cazul lui Pavel Abraham. Pe de altă parte, Abraham le-a pus în vedere procurorilor din dosarul DNA că le va face plângere pentru abuz în serviciu.

Citește și: Prietena Elenei Udrea șochează: S-o scoată în piața publică și să o bată cu pietre

Toată această situație a avut un deznodământ și mai grav pentru Gheorghe Ștefan. Când acesta se hotărâse să facă, în sfârșit, după patru luni de închisoare, un denunț, pentru a fi eliberat, procurorii i-au comunicat că nu mai au nevoie, precizând că au deja suficiente probe în dosar.

Ulterior, Pinalti și l-a ales avocat pe Cătălin Dancu. Pinalti a fost supus astăzi și unei confruntări cu omul de afaceri Dinu Pescariu, fost tenisman, denunțător în dosarul Microsoft.

Citește și: DNA vrea s-o ”îngroape” pe Elena Udrea cu ajutorul SPP! Cerere neobișnuită a procurorilor

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.