Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răsturnare de situaţie: Becali, PLÂNGERE pe numele jurnalistului care l-a trimis la Poliţie

www.looktv.ro
Gigi Becali bani

După ce un jurnalist a depus plângere penală pe numele lui pentru ameninţare, Gigi Becali a fost chemat recent la Secţia 2 de Poliţie pentru audieri. Omul de afaceri susţine însă că după ce a discutat cu poliţiştii, a decis să facă, la rândul lui, o plângere pe numele jurnalistului sub acuzaţia de hărţuire.

"A facut ala, cum il cheama, unul Orlando, o plangere ca vezi-doamne conferinta mea de presa e amenintare la adresa lui. Am declarat acolo despre asta si am depus o cerere, un denunt de agresiune, de hartuire impotriva familiei mele, a mea de catre acest jurnalist. Imi filmeaza fetele, la plaja...(...) Am dat o declaratie si gata. (...) Am stat cat am dat declaratia. Aproape o oră. Plangerea pe care am facut-o eu o aveam facuta dinainte. (...) El santajeaza oamenii de 10 ani.", a declarat Gigi Becali la România TV.

Gigi Becali a fost audiat după ce procurorii au înregistrat un dosar penal împotriva lui. Demersul vine după ce un jurnalist a depus o plângere penală de ameninţare împotriva finanţatorului FCSB, iar Becali are calitatea de făptuitor.

Paparazzi l-au surprins pe Becali cu zâmbetul pe buze la ieşirea de la audieri. Cei de la CanCan scriu că bunăvoinţa poliţiştilor a mers şi mai departe, iar colegul anchetatorului Cornel Ivănuş s-a transformat, pentru câteva momente, într-un veritabil agent de circulaţie. Mai exact, bărbatul a oprit câteva maşini care circulau pe banda întâi, pentru ca Becali să poată ieşi în siguranţă din parcarea secţiei.

Citeşte şi: DNA a descoperit MAŞINA de bani de la CNAS. Cum se SIFONAU milioane de euro .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.