Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosarul Microsoft: Conducerea Senatului discută cazurile Andronescu şi Mihăilescu

senat

00, cererea Parchetului de începere a urmăririlor penale a Ecaterinei Andronescu şi a lui Şerban Mihăilescu, în dosarul licenţelor IT.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, spunea marţi că solicitarea DNA privind urmărirea penală a celor doi senatori ale căror nume apar în dosarul Microsoft a ajuns la Senat şi că “probabil” nu se va organiza o şedinţă de Birou Permanent “numai pentru această solicitare”.

Preşedintele Senatului a mai afirmat că, în perioada următoare, în care senatorii se vor afla în teritoriu pentru câteva săptămâni, “cel mai probabil vor fi şi alte solicitări, proiecte de lege alte subiecte are se vor aduna” şi va trebui să se organizeze un Birou Permanent “la care sigur la figura şi această solicitare”. Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a anunţat că procurorul general Tiberiu Niţu a transmis ministrului Justiţiei referatul DNA prin care se solicită declanşarea procedurilor pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale faţă de: senatorul Ecaterina Andronescu – pentru abuz în serviciu, luare de mită, trafic de influenţă şi spălare de bani; deputatul Valerian Vreme – pentru abuz în serviciu; senatorul Petru Șerban Mihăilescu – pentru instigare la abuz în serviciu, trafic de influenţă şi spălare de bani, scrie mediafax.ro. Citeste si: EXCLUSIV ON-LINE – ce susține DNA în dosarul licențelor/ DOCUMENT

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.