Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răsturnare de situație după urmărirea lui Harry și Meghan prin New York: propriul șofer îi contrazice vehement

sofer harry meghan

Taximetristul care îi conducea pe Harry și Meghan prin New York în timpul unei urmăriri a dat detalii despre incidentul din seara trecută. Sukhcharn Singh, care i-a luat pe Ducele și Ducesa de Sussex de la o secție de poliție, a declarat că au fost urmăriți de paparazzi pe tot parcursul călătoriei, dar nu a fost de acord cu evaluarea cuplului că a fost „aproape catastrofal".

Aceasta vine după ce secretarul de presă al lui Harry și Meghan, Ashley Hansen, a declarat în exclusivitate pentru Mark Stone de la Sky: "Nu am simțit niciodată vulnerabilitatea lor atât de mult ca aseară. Au fost incredibil de speriați și zguduiți". Hansen a mai spus că poliția a trebuit să se confrunte cu poze și să ceară spațiu în mai multe rânduri - dar "această dorință nu a fost respectată".

Ce spune taximetristul

Vorbind pentru NBC News despre descrierea situației de către cuplu, Singh a spus: "Cred că totul este, știți, exagerat și chestii de genul ăsta. Așa că nu citiți prea mult în asta. Orașul New York este cel mai sigur loc. Există secții de poliție, există polițiști la fiecare colț, așa că nu există niciun motiv să vă fie frică în New York." Singh a declarat că nu s-a simțit niciodată în pericol - și a respins sugestiile că a fost ca o urmărire de mașini pe care o vezi în filme. El a continuat să dezvăluie că cuplul i-a dat un bacșiș de 50 de dolari (40 de lire sterline) pentru cele 10 minute de condus - adăugând că cei doi "păreau nervoși" în timp ce se aflau în mașina sa.

Și poliția contestă varianta celor doi

În alte evoluții, o agenție de știri despre celebrități care i-a filmat de aproape pe Harry și Meghan a contestat, de asemenea, versiunea lor despre evenimente - și a susținut că, de fapt, un SUV din dispozitivul de securitate al cuplului a fost cel care a condus imprudent.

Doi ofițeri de poliție din New York au minimalizat, de asemenea, incidentul - descriindu-l ca fiind "un pic haotic" și nu "aproape catastrofal".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.