Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răsturnare de situație: El este cel care le-a ucis pe Maria și Delia, româncele găsite moarte în Italia

carabinieri

Maria și Delia, două românce care erau prietene bune și care munceau în Italia, au fost găsite moarte, în noaptea de joi spre vineri, în case diferite, dar care se aflau la doar 200 de metri distanţă, în orăşelul italian Naro din provincia Agrigento, Sicilia. Cadavrul uneia dintre victime ar fi carbonizat. Principala ipoteză, potrivit anchetatorilor, este cea a unei duble crime, scrie presa italiană.

Citește și: Două românce au fost găsite moarte în Italia - Una dintre ele era carbonizată

Autoritățile italiene au arestat un bărbat de 23 de ani, tot român, el fiind suspectul principal în cazul acestei duble crime.

Bărbatul ar fi fost identificat tot prin intermediul comunității românești din Sicilia. Românii le-au spus polițiștilor că bărbatul de 23 de ani avea legături strânse cu Delia și Maria.

Bărbatul este în prezent în custodia autorităților. El a fost interogat, însă a invocat dreptul de a nu răspunde la întrebări și a solicitat prezența unui avocat.

Cum au fost găsite cele două femei

Cele două cadavre au fost descoperite de către pompieri, care au intervenit la un incendiu pe aleea Avenia. Acolo a fost găsit corpul carbonizat al primei victime.

La scurt timp, cea de-a doua femeie a fost găsită în Via Da Vinci, într-o baltă de sânge, potrivit Ansa.

Primarul din Naro s-a declarat şocat. "Am aflat vestea în această dimineaţă din presă, aştept mai multe informaţii pentru a înţelege mai bine ce s-a întâmplat. Dar întreaga comunitate este şocată de o asemenea violenţă", a declarat pentru Adnkronos Maria Grazia Brandara, primarul din Naro (Agrigento), după moartea a două femei, găsite moarte în timpul nopţii în două case diferite, nu departe una de cealaltă.

Se pare că cele două femei erau prietene, iar soţul uneia dintre ele murise cu ceva timp în urmă. "Nu le cunoşteam personal pe cele două victime, dar moartea lor rămâne o traumă pentru mica noastră comunitate. În calitate de primar, nu pot decât să simt o mare tristeţe", a declarat Maria Grazia Brandara.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.