Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răsturnare de situație - Farmazon regretă că l-a denunțat pe baronul Buzatu: Nu știu de ce am făcut asta

Inquam Photos / George Calin
dumitru buzatu

Emil Savin, cunoscut și sub numele de Farmazon, regretă faptul că l-a dat pe Dumitru Buzatu pe mâna procurorilor DNA. Farmazon nu a vrut să explice cine sau ce ”l-a răzgândit”, dar acum spune că nu știe ”de ce am făcut asta. Nu știu ce să vă spun, dacă e bine sau e rău”.

”Cred că mâine mă duc la audieri. Am fost plecat în Germania după niște probleme personale ale mele. Da, am plecat în noaptea aia...Nu am vorbit cu nimeni, nici cu ginerele meu. Ce să vă spun acuma, nu știu de ce am făcut, dar asta am făcut-o. Nu știu ce să vă spun dacă e bine sau rău..Lăsaţi-mă să dau declaraţie la DNA şi după o să declar ce am de declarat.”, a spus Emil Savin, la Antena 3 CNN.

Întrebat cum a reuşit să acumuleze atâta avere în Vaslui, un oraş în care oamenii îşi duc traiul zilnic cu greu, Emil Savin a spus:

”Toată averea este declarată şi nu e atât de mare că se muncește de 30 de ani în societatea asta. Astăzi, la ora care vorbim am zero contracte cu Consiliul Județean Vaslui. Până acum am avut contracte cum a avut toată lumea şi nu numai cu CJ Vaslui. Am avut cu Consiliul Județean Iași, am avut cu Consiliul Județean Galați, am avut cu Consiliul Județean Vrancea, am avut cu toate Consiliile Județene, toate primăriile.”, a explicat Farmazon.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.