Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RĂSTURNARE de situație în cazul deputaților PSD AMENDAȚI de poliție după un scandal la shaormerie: Poliția e acuzată de abuz

Polițiștii care i-au amendat pe cei doi deputați care au intrat fără măști la o shaormerie sunt acuzați că au acționat la ordin politic. Adrian Solomon mi-a spus că avea mască în acel moment, ceea ce înseamnă că avem parte de o poliție politică și o reacție imediată, nu ca în cazurile Rareș Bogdan, Guran, Duncan sau al ședinței PNL de la Iași, a declarat deputatul PSD Marius Budăi, conform Mediafax.

Citește și: SHOW Cheloo a EXPLODAT: Botnita lui Lady Arafat mă INSULTĂ! Refuz să mai umplu buzunarele marilor retaileri

”Am discutat cu dl. deputat Solomon. Dumnealui îmi spune că a avut mască în acel moment. Dacă acesta e adevărul înseamnă că avem parte de o poliție politică și o reacție imediată, la fel cum am văzut ca la acel pensionar care-și striga oful în fața ministrului Muncii și mă întreb de ce nu am avut această reacție imediată și în cazul Rareș Bogdan cu peste 100 de oameni, în cazul Guran, în cazul Duncan de la Caraș Severin, în cazul ședinței PNL de la Iași. Eu sper ca polițiștii din această țară să-și dea seama că sunt folosiți în scop politic de către demnitarii actuali”, a declarat Marius Budăi.

Deputatul PSD Adrian Solomon a negat că ar fi fost amendat marți dimineață pentru că ar fi refuzat să poarte mască de protecție într-un fast-food din sectorul 3. „Am fost legitimat și atât. Dacă voi primi vreun proces verbal, îl voi contesta în instanță”, a declarat pentru MEDIAFAX Solomon.

„Nu este nimic adevărat în comunicatul Poliției. Am fost legitimat și atât. Dacă voi primi vreun proces verbal, îl voi contesta în instanță, iar Poliția va trebui să demonstreze ce spune în comunicatele ei”, a declarat pentru MEDIAFAX deputatul PSD Adrian Solomon.

Potrivit unor surse judiciare, deputații Adrian Solomon și Ioan Stativă au fost amendați, marți dimineața, de polițiștii din Capitală, după ce au refuzat să poarte mască de protecție într-un fast-food din sectorul 3 și au făcut scandal.

Conform unui comunicat de presă al Poliției Capitalei, marți dimineața polițiștii au fost solicitați de agenții de pază ai unui restaurant de tip fast-food din sectorul 3, după ce un bărbat care se afla în interiorul localului a refuzat să poarte mască și a devenit recalcitrant. În timpul discuțiilor purtate de polițiști cu bărbatul, acesta le-a adresat expresii jignitoare și a avut o atidudine sfidătoare. Acesta era însoțit de un alt bărbat care a avut un comportament similar. Polițiștii i-au sancționat pe cei doi bărbați cu două amenzi în valoare totală de 2600 de lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice și pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.