Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răsturnare de situație în cazul deputatului AUR care și-ar fi bătut soția: Femeia anunță că îți retrage plângerea

cugetliber.ro
Dumitru Focşa

Soția deputatului Dumitru Focșa anunță că ar vrea să își retragă plângerea după excluderea soțului ei din AUR, ca urmare a acuzațiilor de agresiune fizică.

„Eu voi intenta divorțși voi îmi vedea liniștită de viața mea. Am discutat despre faptul că am sunat la 112. Singurul lucru pe care îl regret este că totul a ajuns să fie atât de mediatizat și să afecteze partidul AUR, eu nu mi-am dorit acest lucru. În rest, nu. Deci era normal să sun, am fost agresată. Am regretat că s-a mediatizat. Nu mi-am dorit nicio secundă acest lucru.

Legat de plângerea făcută la poliție, intenționez să o retrag deoarece nu vreau să mă răzbun pe el sub nicio formă. Tot ce îmi doresc este să divorțez și să ne vedem fiecare de viața lui. Atât. Asta este ceea ce îmi doresc.

Fără nicio presiune am discutat și am realizat că totuși după 13 ani petrecuți împreună, scopul meu nu este să mă răzbun, nu este să îi fac rău, ci doar să ne despărțim și să continuăm viețile separate.

Agresiunea a existat. Declarația este făcută la poliție. Plângerea mi-o retrag, nu pentru că nu ar fi existat agresiunea, ci pentru că am hotărât că nu vreau să mă răzbun pe omul lângă care am trăit 13 ani și lângă care am petrecut și foarte multe momente bune, pe care l-am susținut, care m-a susținut și el atunci când am avut nevoie. Am hotărât că cel mai bine este să ne separăm, să divorțăm", a spus soţia deputatului Dumitru Focşa, în emisiunea Decisiv de la Antena 3 CNN.

CONTEXT

Biroul Național de Conducere al AUR a decis sîmbătă să îl excludă pe Dumitru Viorel Focșa din partid, după ce acesta și-a agresat fizic soția în timpul unui scandal casnic.

Ancheta internă întreprinsă de Juriul de Onoare al Alianței pentru Unirea Românilor a stabilit că acuzațiile apărute în spațiul public în urma scandalului declanșat la domiciliul familiei Focșa se confirmă.

Gestul comis de deputatul Dumitru Viorel Focșa este incompatibil cu calitatea de membru de partid și cu demnitatea de parlamentar, arată un comunicat al partidului.

Alianța pentru Unirea Românilor îi cere public deputatului Focșa să își respecte angajamentul asumat și să își depună mandatul de parlamentar, ca urmare a sancțiunii primite pe linie de partid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.