Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răsturnare de situație în China - Numărul cazurilor de infectare cu COVID-19, în creștere! Cum arată ultimul bilanț

Agerpres
doctori virus coronavirus

China a raportat o creștere a numărului de cazuri de infectare cu noul coronavirus, după 4 zile consecutive în care bilanțul s-a aflat în scădere. Cauza ar fi cetățenii infectați în străinătate cu virusul COVID-19, potrivit Reuters, scrie Mediafax.

China continentală a confirmat marți 24 de cazuri noi, înregistrând o creștere față de cele 19 persoane infectate în ziua precedentă. Dintre noile cazuri, 10 sunt importate, ridicând numărul cetățenilor chinezi infectați peste granițele țării la 79. Aceștia au călătorit în zone intens afectate de virus, precum Italia și Statele Unite.

România, în alertă maximă - autoritățile pregătesc noi măsuri în lupta cu COVID-19! Iohannis, ședință de urgență cu Orban și Cîțu

Situația epidemiei în provincia Hubei, considerată epicentrul focarului, se află în curs de stabilizare, numărul cazurilor depistate fiind în scădere de șase zile. În Wuhan, capitala provinciei, au fost raportate marți 13 noi infecții cu coronavirus.

Președintele Xi Jinping a vizitat marți orașul Wuhan, pentru prima dată de la izbucnirea epidemiei la finalul anului trecut. Câteva orașe din Hubei au început deja să slăbească restricțiile privind circulația persoanelor și a mărfurilor.

Numărul total de cazuri confirmate în China continentală a depășit pragul de 80.000. De asemenea, numărul oficial al deceselor provocate de noul coronavirus a ajuns la 3.158 în cursul zilei de marți.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.