Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE: RĂSTURNARE de situaţie! Puiu Popoviciu s-ar fi PREDAT autorităţilor londoneze

click.ro
puiu popoviciu

Răsturnare de situaţie în cazul capturării omului de afaceri Puiu Popoviciu! Deşi în presă se vehicula informaţia potrivit căreia Popoviciu ar fi fost prins şi arestat de poliţia din Londra în urma colaborării cu oficialii din România, potrivit ultimelor informaţii, afaceristul s-ar fi predat. El s-ar fi prezentat recent la sediul poliţiei londoneze alături de avocatul său, potrivit Antena 3.

Potrivit IGPR, în prezent se derulează procedura legală în astfel de situaţii.  Poliţia Română a informat Curtea de Apel Bucureşti şi Ministerul Justiţiei, instituţii abilitate să se ocupe de extrădarea celui în cauză. 

Omul de afaceri Gabriel Puiu Popoviciu a fost dat în urmărire internaţională după ce Curtea de Apel Bucureşti a emis, la cererea Poliţiei, un mandat european de arestare pe numele acestuia, existând date că a părăsit teritoriul României la începutul lunii iunie. 

Popoviciu a fost dat în urmărire naţională de Poliţia Română după ce nu a fost găsit la domiciliu în vederea executării deciziei definitive de condamnare a sa în dosarul 'Băneasa'. 

Omul de afaceri Gabriel Puiu Popoviciu a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la 7 ani închisoare în dosarul "Băneasa". Instanţa supremă a admis în parte apelul lui Popoviciu şi i-a scăzut pedeapsa de la 9 ani, cât primise la Curtea de Apel Bucureşti, la 7 ani închisoare.

Citeşte şi: Dan Andronic RUPE TĂCEREA. Dezvăluiri BOMBĂ despre legătura lui Liviu Dragnea cu COLDEA .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.