Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răsturnare de situaţie în cazul crimei de la metrou: Dosar PENAL pentru un angajat al 112. STS, sesizare la Parchetul Militar

Serviciul-de-Telecomunicaţii-Speciale-STS

Răsturnare de situație în crima de la metrou. Angajata de la 112 care i-a răspuns tatălui primei victime şi l-a trimis să depună plângere scrisă fără să transfere apelul unui angajat de la Poliţie va fi cercetată penal de Parchetul Militar, anunţă Antena 3.

Citeşte şi: Ministrul Muncii, măsuri de ULTIMĂ ORĂ pentru angajatori. Decizia luată după transferul contribuţiilor sociale - VIDEO

Plângerea a fost depusă chiar de către cei de la STS, care precizează că a existat un singur apel telefonic, la ora 16:31, cu o durată de 2 minute şi 2 secunde.

Neglijenţa acesteia a făcut ca poliţia să afle despre primul atac cu o oră mai târziu.

Centrul de Primire Apeluri de Urgenţă 112 Bucureşti-Ilfov transmite că privind incidentul din data de 12.12.2017, din staţia de metrou Costin Georgian, a fost recepţionat un singur apel telefonic, la ora 16:31:15, cu o durată totală de 2 minute şi 2 secunde.

Cu privire la evenimentul din staţia de metrou Dristor 1, din seara aceleiaşi zile, STS face precizarea că primul apel a fost recepţionat la ora 19:56:52 şi a fost transferat la dispeceratele de urgenţă ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

Citeşte şi: Mihai Fifor a făcut ANUNŢUL: Ministerul a PLĂTIT primul sistem de rachete Patriot .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.