Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răsturnare de situaţie: Unul dintre românii declaraţi morţi în accidentul din Italia a fost găsit în viaţă

marian rosca

Marian Roșca, unul dintre românii care fusese identificat printre persoanele moarte în urma tragediei din Genova, trăiește. Familia bărbatului a oferit detalii cu privire la ceea ce s-a întâmplat, dar și cu privire la starea actuală de sănătate a bărbatului.

CITEȘTE ȘI: 10 reguli ale medicinei indiene: Cum să-ţi păstrezi organismul tânăr

„Sunt cumnata lui Marian Roșca. Marian este în spital și este ținut în viață doar de aparate. Colegul lui, Igor, tată a trei copii, din păcate a decedat. Autoritățile italiene ne-au informat greșit! Cumnatul mai mare, Roșca Ioan s-a deplasat la fața locului pentru a-l recunoaște, însă nu a fost vorba de decesul lui Marian Roșca. Toate informațiile le avem de la Ioan Roșca, cumnatul mai mare. El este în Italia și ne informează și pe noi, acasă” a povestit Roșca Maria, cumnata lui Marian Roșca, pentru www.spynews.ro.

Gorjeanul a fost declararat mort de autorităţile din Italia în urma groaznicului accident din oraşul Italian Genova, când o parte din podul Morandi s-a prăbuşit. Marian Roşca este din localitatea Curtişoara. Tânărul se afla la volanul unui tir şi a avut ghinionul să traverseze viaductul în momentul în care a căzut.

Familia a fost anunţată că Marian ar murit. În cabina tirului au fost găsite două cadavre şi actele gorjeanului. Fratele său, care se află în Italia, a mers la morgă să identifice cadavrul. Niciunul din cele două cadavre nu era al lui Marian. Cei din familie au început să spere şi fratele l-a căutat în spitalele din Genova, iar până la urmă l-a găsit. Marian este în viaţă, dar în stare foarte gravă, fiind în comă.

CITEȘTE ȘI: Avertisment dur al specialiştilor: Alimentul-otravă pentru inimă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.