Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răsturnări de calcule în PSD: ultimele mutări pentru Congres

sah

În PSD se dau lupte grele pentru Congresul PSD și deja s-au înregistrat mai multe răsturnări de situație. Mai nou, Viorica Dăncilă are noi preferați, zic surse din partid.

După demisia lui Paul Stănescu din funcția de președinte executiv PSD, Viorica Dăncilă a înclinat spre echipa Marian Oprișan - Niculae Bădălău pentru președinte executiv și secretar general și a zis că are încredere în ei.

Pe urmă s-a abandonat varianta Oprișan - Bădălău și în partid a apărut informația că tandemul a picat pentru că cei doi lideri ar putea să fie acuzați de adversarii partidului că sunt „prea baroni” și Dăncilă vrea să fie schimbată radical imaginea partidului după dezastrul din alegeri.

Așa că în cursă a apărut numele lui Felix Stroe, drept variantă sigură pentru secretar general.

În cinstea noilor aranjamente, Stroe a organizat o mare întâlnire la Neptun în care se aștepta să fie anunțat informal drept cea mai bună variantă. Dar la malul mării, Viorica Dăncilă a anunțat informal că i-ar vrea pe Daniel Suciu și pe Marius Dunca ca președinte executiv și secretar general pentru că sunt tineri, nu au probleme de imagine și sunt loiali.

După ce Suciu și Dunca își depun candidaturile pentru Congres, în PSD a apărut o nouă variantă: în grațiile premierului s-ar afla și Teodorovici - președinte executiv și Gabriel Petrea - secretar general.

Cea mai recentă mutare este intrarea în cursă a lui Mihai Fifor pentru funcția de secretar general, la îndemnul echipei din jurul Vioricăi Dăncilă.

Citește și: 3 scenarii vehiculate pentru Congresul PSD .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.