Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rata de incidenţă în județul Ilfov a ajuns la 3,09 la mie

medlife.ro
test covid-19

Rata de incidenţă la 1.000 de locuitori este în judeţul Ilfov de 3,09, fiind înregistrate faţă de precedenta raportare 347 de noi infectări cu COVID-19, a informat duminică Prefectura Ilfov.

Pe localităţi, rata incidenţei la 1.000 de locuitori este cea mai mare la Dobroeşti 5,17, la Ciorogârla 4,91, la Buftea 4,69 şi la Bragadiru 4,26, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Ludovic Orban, după discuțiile cu Nicușor Dan: Trebuie toţi producătorii autohtoni care au marfă românească să aibă această posibilitate să vândă în spaţiile deschise .

Potrivit datelor transmise de către Direcţia de Sănătate Publică Ilfov, duminică la ora 15,00 situaţia epidemiologică înregistrată la nivelul judeţului indica faptul că numărul testelor efectuate până în prezent este de 27.796, fiind confirmate cu COVID-19 7.945 persoane de la începutul pandemiei, declarate vindecate fiind 5.858 persoane, iar 109 au decedat.

În izolare la domiciliu se află 1.810 persoane confirmate cu COVID-19, în izolare instituţionalizată niciuna, în carantină la domiciliu 711 persoane, şi în carantină instituţionalizată 3 persoane.

La Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Ilfov sunt internate 74 de persoane pozitive, dintre care 15 la ATI, iar în alte unităţi sunt internate 36 de persoane confirmate cu COVID-19.

Citește și: Bilanțul Guvernului PNL la un an de guvernare: Considerăm că ne-am atins toate punctele asumate prin programul de guvernare

În cadrul misiunilor derulate în ultimele 24 de ore sub autoritatea Instituţiei Prefectului - Judeţul Ilfov, 108 poliţişti, alături de 79 de efective reprezentând angajaţi ai altor structuri teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Sănătăţii, Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale, Ministerului Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor şi poliţişti locali, au verificat în sistem integrat 354 de societăţi comerciale pe raza administrativ-teritorială a judeţului Ilfov şi au legitimat 1.124 de persoane, cu privire la respectarea interdicţiilor impuse pe timpul stării de alertă. De asemenea, au fost verificate 491 de mijloace de transport persoane.

În contextul acţiunilor desfăşurate, pentru abaterile constatate au fost aplicate 360 de sancţiuni contravenţionale cu amenzi în cuantum total de 24.500 lei.

Verificările vor continua la nivelul judeţului Ilfov şi vor viza condiţiile în care se desfăşoară transportul în comun, menţinerea ordinii şi siguranţei publice, respectarea de către societăţile comerciale şi persoanele fizice autorizate a interdicţiilor impuse prin legislaţia în vigoare, dar şi protejarea cetăţenilor faţă de practicile comerciale ilicite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.