Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rata de infectare cu SARS-CoV-2 a scăzut la 0 la mie în staţiunea Bran

Bran

Staţiunea Bran înregistrează, marţi, zero cazuri de infectare cu noul coronavirus la mia de locuitori, după ce în urmă cu mai puţin de o lună şi jumătate în localitate rata de infectare era de 4,67, potrivit news.ro.

”Se constată, la data de 25.05.2021, că la nivelul unităţilor administrativ-teritoriale Augustin, Bran, Budila, Ticuşu şi Ucea, incidenţa cumulată a cazurilor de infectare cu virusul SARS-COV-2 este de 0,00/1000 de locuitori”, se arată într-o hotărâre adoptată marţi de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Braşov.

Începând cu data de 26 mai, de la ora 0:00, în respectivele localităţi se vor aplica, pentru o perioadă de 14 zile, măsurile prevăzute în Hotărârea de Guvern privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 13 mai 2021corespunzătoare limitelor de incidenţă mai mică sau egală cu 1,5/1000 de locuitori, au mai decis autorităţile din Braşov.

În 13 aprilie, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Braşov a adoptat o hotărâre prin care constata că în localitatea Bran incidenţa cumulată a cazurilor de infectare cu virusul SARS-COV-2 ajunsese la valoarea de 4,67/1000 de locuitori şi, prin urmare, decidea aplicarea de restricţii privind orarul agenţilor economici şi circulaţia persoanelor, restricţii aplicabile în zilele de week-end.

În urmă cu o săptămână, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Braşov a adoptat o hotărâre privind zonele în care este obligatorie purtarea măştii de protecţie în judeţ, după ridicarea unor restricţii la nivel naţional.

Printre zonele unde masca rămâne obligatorie este Piaţa I.G. Stoian/aleea de acces la Castelul Bran şi, doar miercurea, în piaţa Târgului Bran.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.