Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raul Cristian Petrescu este noul vicepreședinte al ANAF

Economica.net
ANAF

Echipa de profesioniști a ANAF se îmbogățește cu un specialist în finanțe publice: Raul Cristian Petrescu a fost numit astăzi vicepreședinte, șef al Direcției Generale Antifraudă Fiscală

Raul Cristian Petrescu își continuă ascensiunea în Directia Generală Antifraudă Fiscală. El a fost numit, astăzi, de premierul Viorica Dăncilă în funcția de vicepreședinte ANAF, cu atribuții pe domeniul antifraudă.

Cu o experiență de peste 10 ani în administrația fiscală, Radu Cristian Petrescu a avut oportunitatea de a se specializa în domeniul antifraudă, trecând, în cariera sa formată în Direcția Generală a Finanțelor Publice, Direcția Regională Antifraudă 2 Constanța, dar și DGAF prin toate etapele de pregătire.

Este adeptul îmbinării practicii cotidiene cu teoria justă a legii, punându-și abilitățile profesionale, loialitatea și integritatea în slujba statului și a contribuabililor.

Noului vicepreședinte, îi va reveni misiunea de a se asigura că mediul de afaceri beneficiază de prevederile Legii prevenirii și de o relație cu statul bazată pe încredere și dialog constructiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.