Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RĂZBOI DIPLOMATIC franco-turc, după atacul lui Recep Tayyip Erdogan la adresa lui Emmanuel Macron: Ambasadorul turc la Paris a fost CONVOCAT la MAE francez

mediafax.ro
macron erdogan

Ministerul francez de Externe îl va convoca pe ambasadorul Turciei după "insultele" preşedintelui Recep Tayyip Erdogan la adresa omologului său din Franţa, Emmanuel Macron, informează site-ul agenţiei de presă Reuters.

"Referitor la cele mai recent excese ale preşedintelui Turciei, acestea nu sunt declaraţii, sunt insulte", a declarat un oficial de la Palatul Élysée, informează mediafax.ro.

Citește și: EXCLUSIV Din lac în puț! Ludovic Orban a făcut-o lată! Ultima numită, prinsă cu ilegalități! Ar avea dosar penal

"Aşteptăm clarificări din partea preşedintelui Erdogan", a declarat oficialul francez, precizând că ambasadorul Turciei va fi convocat la Ministerul de Externe de la Paris.

Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, l-a criticat dur, vineri, pe omologul său din Franţa, Emmanuel Macron, afirmând că este "în moarte cerebrală", după ce liderul de la Paris a declarat acest lucru despre Alianţa Nord-Atlantică.

Citește și: Klaus Iohannis a decorat-o astăzi- Cine este cea care are contracte în derulare cu ministerul și Cumpănașu .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.