Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război fără precedent în campania electorală: 'Minte de la început'

pn psd pnl

Război fără precedent în campania electorală. Protagonişti sunt Dan Tudorache de la PSD şi Alexandru Nazare de la PNL, candidaţi la Primăria Sectorului 1 din Bucureşti. "Într-o situație fără precedent în istoria alegerilor locale din Sectorul 1, unul dintre candidați lansează minciuni și dezinformări în campania electorală, mințind cu cinism și fără rușine cetățenii acestui sector.

 

Cel mai recent exemplu în acest sens este ilustrat de acuzația pe care Alexandru Nazare a lansat-o în spațiul public, potrivit căreia în Sectorul 1 ar urma să fie introdusă o taxă pentru colectarea gunoiului. Acest lucru este neadevărat și reprezintă o minciună crasă, după cum este relevat și de comunicatul de presă al Primăriei Sector 1, din care îmi permit să citez: “Prin noul regulament (de organizare şi funcționare a serviciului public de salubrizare al Sectorului 1 al Municipiului Bucureşti) nu se introduce o taxa de salubritate”.

 

Practic, candidatul Alexandru Nazare a luat un document aflat în dezbatere publică de o lună pe pagina de internet a Primăriei Sector 1, l-a citit și interpretat după bunul său plac, apoi a anunțat în mod mincinos introducerea unei noi taxe de salubrizare.

 

Din această situație rezultă două aspecte: fie dl Nazare nu înțelege cum funcționează serviciul de salubrizare din Sectorul 1, ceea ce este deosebit de grav, în condițiile în care domnia sa candidează tocmai pentru postul de primar, fie dl Nazare folosește în mod intenționat manipulări, intoxicări și minciuni în campania electorală, ceea ce este și mai grav, pentru că denotă lipsa sa totală de scrupule.

 

 

Nu putem să nu ne întrebăm: cu ce altceva mai minte dl Nazare? Și cât de departe este dispus să meargă cu minciuna?

 

Personal fac un apel la decență către toți candidații, pentru ca aceste ultime 8 zile din campania electorală să se defășoare fără incidente, fără minciuni și fără manipulări. Le datorăm alegătorilor din Sectorul 1 o luptă cinstită și curată, pe ideile și proiectele noastre pentru sector, nu una bazată pe minciuni.", se anunţă într-un comunicat de presă.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.