Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RĂZBOI Horodniceanu - Dragomir: 'Asta miroase rău a gravă incompetență, dacă tăceai, filosof rămâneai!'

captura RTV
Daniel Dragomir protest

Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir l-a acuzat pe şeful DIICOT, Daniel Horodniceanu, de incompetenţă. Într-o postare pe Facebook, Dragomir susţine că procurorul - şef al DIICOT nu şi-ar face bine treaba.

Citeşte şi: Avocatul Bombonicăi Prodana, Adrian Toni Neacşu, ATAC EXPLOZIV la Klaus Iohannis

"Prima dată am crezut că nu înțeleg bine. Am mai citit o dată, de două ori… până am înțeles. Adică Horodniceanu ne spune că au 4.770 de dosare in rem pe “fapte” care sunt deschise de mai mult de un an și nici măcar nu au început urmărirea penală împotriva făptuitorilor? Asta miroase rău a gravă incompetență. Băi, băieți, păi asta e și ideea modificării Codului de procedură: să vă pună la muncă. Deranjează? Am înțeles. Sunteți praf. Ați avut și protocoale și ascultări și Securitatea lângă voi și stați cu poponețul pe 4.770 de dosare! Știți vorba aia: dacă tăceai, filosof rămâneai!", a scris Daniel Dragomir, pe Facebook.

Procurorul şef DIICOT, Daniel Horodniceanu, a anunţat, marţi, că articolul din noul Cod de procedură penală care impune clasarea dosarului dacă, în termen de un an, procurorul nu începe urmărirea penală faţă de persoană, ar putea duce la închiderea a 4.770 de dosare.

Fostul ofițer SRI este cercetat de DIICOT în “Black Cube”, dosar în care este suspectat că ar fi intermediat legătura între cei care voiau să afle informaţii despre Laura Codruţa Kovesi şi angajaţii firmei. El a acuzat că procurorii tergiversează dosarul, în loc să îl trimită în judecată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.