Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RĂZBOI în PSD: europarlamentarul Cătălin Ivan, acuzat OFICIAL că joacă în altă tabără

Ivan-activisti.ro

Europarlamentarul Cătălin Ivan pare să aibă zilele numărate în PSD, după o serie de atacuri la adresa colegilor de partid. Purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, a transmis un comunicat pe canalul oficial de comunicare al PSD în care îl desființează pe europarlamentarul PSD, Cătălin Ivan.

”Dupa ce a fost inlocuit de la conducerea organizatiei sectorului 1 Bucuresti a PSD pentru activitate necorespunzatoare, sau mai bine zis lipsa de activitate, dl Catalin Ivan tine cu tot dinadinsul sa demonstreze ca includerea sa pe lista de candidati social-democrati pentru alegerile europarlamentare a fost tot o eroare regretabila.

De cand si-a anuntat intentia de a candida la functia de presedinte al PSD, dl Catalin Ivan isi neglijeaza sistematic obligatiile de membru al Parlamentului European, sfidandu-si astfel atat colegii cat si pe cetatenii care i-au acordat votul si increderea.
Potrivit platformei de monitorizare VoteWatch, dl Ivan se situeaza pe un jenant loc 743 din 751 in ceea ce priveste prezenta la lucrarile Parlamentului European, avand zero rapoarte, intrebari parlamentare, rezolutii sau declaratii scrise. In cele peste sapte luni ale actualului mandat, Catalin Ivan a amendat doar 4 rapoarte si a depus un singur discurs in varianta scrisa, un bilant total nesatisfacator, mai ales daca il comparam cu activitatea domniei sale din precedentul mandat.
Daca pentru activitatile pentru care a fost votat si este platit nu-si gaseste timp si resurse, dl Ivan este in schimb foarte activ in a critica actuala conducere a partidului, folosind ca principale arme atacul la persoana si colportarea acuzatiilor calomniatoare lansate de adversarii politici ai PSD.
In mod cert, dl Catalin Ivan a fost cointeresat sa faca jocurile politice ale altora, pentru ca e foarte greu de crezut ca-si poate imagina ca va ajunge presedintele unui partid la a carui tentativa de destructurare pune umarul, dovedind o totala lipsa de caracter si colegialitate”, susține Gabriela Firea.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.