Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război între ecologişti şi Nicuşor Dan: Ce i se reproşează şefului USR

per.ro
Danut Pop

Ecologiştii au intrat în război cu şeful USR, Nicuşor Dan. Fostul candidat la Primăria Capitalei e atacat dur de Dănuţ Pop, şeful PER. "Am ajuns să le dau dreptate celor de la USB/USR.... Nu trebuie să fii politician ca să fii oportunist.

E suficient să te numești Nicușor Dan, să pozezi în ONG-ist pe banii lui Soros, să spui că-i urăști pe politicieni, dar să-ți faci partid politic și, cel mai important, să fii distructiv în gândire pretinzând că așa lupți „împotriva sistemului”.

Când nu ai un program, o strategie, pentru că nici nu ai interes să le faci bine românilor, să fii „Gică- Contra” ți se pare varianta câștigătoare. Acum, când zilele tehnocraților la Palatul Victoria sunt numărate și tot spectrul politic a înțeles că acești specialiști în nimic pun în pericol dezvoltarea țării, Nicușor Dan se cațără pe cadavrul acestui Guvern în speranța că va mai ciupi niște voturi. Pentru că „vechile partide” și-au permis să critice lipsa de profesionalism a guvernanților, Nicușor Dan este gata să-i primească repejor și cu brațele deschise la el în USR.

Nu de alta, dar niciun „specialist” de-al lui Soros nu trebuie lăsat în urmă, iar oportuniștii tehnocrați trebuie să strângă rândurile. Până la urmă, anti-ce ești tu, măi Nicușor?", a spus Pop, conform unui comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.