Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război între Marcel Ciolacu și Cristian Ghinea pe paginile de Facebook. Imagini și comentarii acide între social-democrați și useriști (foto)

versus box politic

Principalul partid de guvernământ și principalul partid de opoziție s-au acuzat, joi, de încasarea unor venituri nesimțite în raport cu veniturile românilor.

Liderul PSD Marcel Ciolacu a postat pe contul său de Facebook o imagine în care scrie că un medic primar câștigă între 8.000 și 9.000 de lei pe lună, în timp ce consultanții USR câștigă 44.000 de euro pe lună.

content-image

Un deputat USR a răspuns la comentarii că PSD minte de 32 de ani încoace și că partidul său o să destructureze „toată încrengătura pesedistă” din administrația publică, iar Ciolacu i-a replicat că USR nu face momentan decât să se destructureze pe el însuși.

content-image

 

În replică, fostul ministru USR Cristian Ghinea a postat pe contul său de Facebook o imagine în care afirmă că un milion de pensionari primesc pensia minimă de 1.000 de lei pe lună, în timp ce Marcel Ciolacu încasează lunar 6.358 de lei indemnizație de revoluționar.

La comentarii, PSD a scris că Ciolacu nu a avut niciodată indemnizație și nu a luat vreodată vreun ban, în schimb Ghinea este „umflat cu pompa” din bani europeni.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.