Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război între Marian Godină și Mihai Găinușă: de la ce a pornit scandalul

Marian Godina

Este un adevărat război între omul de televiziune Mihai Găinușă și polițistul Marian Godină. Totul a pornit, după ce Godină le-a luat apărarea celor 12 polițiști care încercau să aresteze o femeie pentru că a trecut pe roșu. Găinușă l-a ironizat pe Godină pe blogul personal și s-a ales cu o replică extrem de acidă din partea polițistului.

Citește și: IMAGINI ȘOCANTE 12 polițiști încătușează o femeie, în București, pentru că a traversat pe roșu/VIDEO

”Drept pentru care Nastratin Hogea al Ministerului de Interne, AKA povestitorul-cu-cașchetă Marian Godină, îi ceartă virtual pe contribuabilii care fluierau polițiștii: ’’Luăm apărarea  celor care încalcă legea şi îi huiduim pe cei care o aplică. Vrem să fie o țară ca afară, dar ne purtăm ca în evul mediu", ne urechează acest La Fontaine în uniformă-ștoc de vară.

Ceea ce ne face să râdem copios. Aplauze! Ura și la secție!

A, scuze, apropozitos de Evul Mediu! (pe care mă scuzați, dar l-am învățat cu majuscule, dom’ șef).

-Salutăm la fel de călduros acțiunile reunite ale colegilor matale care opresc toate căruțele galopând pe DN1. NOT!

-Ovaționăm forța redutabilă polițienească ce oprește și împrăștie nunțile romulane  ilegale, de pe arterele circulate. NOT!

-Apreciem, bey, fulgerătoarea intervenție asupra șmecherilor care depășesc coloana la semafor prin stânga refugiului de tramvai. NOT! Never!

-Aplaudăm controalele stricte asupra nenumăraților bulgari, în Dacii de Teleorman cu numere bulgărești și cu RCA de Plovdiv. NOT!

-Omagiem desele filtre rutiere asupra tablelor lipite cu mastic, plus 25 de metri coloană de mercur...noxe, din programul RABLA Greu de Ucis '74. NOT!

-Aprobăm frenetic tirul cu pistolul-laser radar pe porțiuni drepte, fără treceri de pietoni, imediat după ambuteiaje nedirijate de câte 20 de minute. NOT!

-Și, ca bombonica pe ''Siguranță și Încredere'', bravo vouă că l-ați dus ilegal pe Oprea de la frizer și înapoi, cu girofar, fără să ciripiți nimic pe Facebook”, scrie Mihai Găinușă.

Replica lui Marian Godină nu s-a lăsat așteptată.

”Am citit tot textul cu atenție şi acum o să îți dau un răspuns, Mihai. Nu că l-ai merita, dar mie, probabil din egoism, îmi place să donez. Îmi dă o stare de bine. Ție nu am să-ți dau vreun ban, dar sunt convins că un share către micul tău site te va ajuta mai mult decât ai sperat.
Dragă Mihai, o să încep cu asta: dacă aş fi fost în locul tău şi l-aş fi avut coleg pe Şerban Huidu atâția ani, din decență şi din bun simț, nu mi-aş fi mai dat cu părerea în veci pe o temă rutieră. Ştii tu...p-acolo...pe la Timişul de Jos. Unde era justițiarul din tine atunci, să explice cum stă treaba cu legea? Eu am fost chiar acolo, am văzut cu ochii mei cadavrele întinse pe asfalt şi eu l-am dus pe colegul tău la spital pentru a i se lua sânge pentru stabilirea alcoolemiei. L-am dus cu maşina de poliție pe omul care cu ceva timp înainte de accidentul acela, rămăsese fără permis pentru că făcuse o depăşire cam în aceeaşi zonă. Nu mai înceta apoi cu denigrările la adresa colegului meu care îi reținuse permisul şi chiar promitea prin emisiuni un premiu pentru cel care îl va filma pe acel coleg luând şpagă. Apoi...karma! Ce bine era dacă ar fi fost un coleg iarăşi acolo care să îl oprească înainte de a comite acel accident! 
Acum văd că tu eşti cel cu gura mare. Pardon, cu ciocul mare. Ai grijă la karma. Să nu dai peste vreo tanti care traversează pe roşu şi care prin țipete şi văicăreli să atragă simpatia unor martori care să spună că au văzut-o traversând pe verde. Ai mai fi tu atunci aşa milos şi justițiar?
Ca persoană publică ce eşti, ar trebui să nu instigi vreodată la nerespectarea legii. De fapt, la câți urmăritori ai pe pagină, nu ar fi nici asta o problemă. Te exprimi pe un ton superior, folosind acel "bey" pentru a da impresia că eşti deştept. E doar o impresie. Mie nu-mi pari, sincer. După ce ți-am citit textul, bănuiam deja că nu prea poți multe, dar când ți-am citit şi comentariile, m-am convins. Ți-a comentat o doamnă care se numea Emilia Solara, iar replica ta isteață a fost "doamna Solara, dvs mergeți la solar". Pe bune? Adică atât ai putut da din tine, asta a fost replica ta care ar fi trebuit să îi închidă gura? Slab tare! Mă mir că nu i-ai zis că maică-ta face prăjituri mai bune decât maică-sa.
Ți-am comentat la postare şi mi-ai răspuns cu pronume de politețe. Păi, Mihai, după ce mă faci troacă în articol, când vezi că îți scriu, o dai cu politețuri? Fii bărbat!
Mihăiță, cred că m-aş descurca să fac ce făceai tu, în schimb, tu nu ai putea să fii polițist vreodată. Asta pentru că ar trebui să lucrezi noaptea, iar băiețeilor cuminței le e teamă de întuneric. Ştii, Mihăiță, ce e noaptea pe străzi? E bau-bau! Sunt golani, Mihăiță! D-ăia care ies beți de pe la cluburi şi fac rele, care nu-ți dau buletinul doar că ai uniforma pe tine şi că eşti tu Găinuşă. D-ăia pe care trebuie să-i încătuşezi şi care nu pun mâinile la spate ca în filme. Mai trebuie să le dai vreun spray în nas, mai te tăvăleşti cu ei...şi toate astea fără să îți danseze bebeluşele în peisaj ca la Cronicuță. Apoi, te reclamă pentru purtare abuzivă şi eşti cercetat. Eu am vreo 8 plângeri d-astea penale până acum, de multe ori pentru că am intervenit la solicitarea unor d-ăştia ca tine care aveau nevoie de ajutor, bănuiesc că pe tine la radio nu te reclamă nimeni la parchet.
În plus, găinuşă dragă, în meseria noastră, a polițiştilor, când cineva scoate la tine vreun cuțit sau vreo bâtă, e realitate, nu e doar o farsă ca atunci când te-a speriat Zmărăndescu că te bagă în portbagaj şi îți cereai iertare ca un copil mic gata să plângă.
Eu am ajuns acasă de câteva ori cu uniforma ruptă pentru că m-am mai luat cu câte unul la trântă, tu văd că te iei la trântă online. Mai trist pentru tine este că după o întreagă carieră în televiziune, ai ajuns să te iei la trântă cu mine, un agent de circulație cu trei trese pe un umăr căruia îi îngheață izmenele iarna în intersecție. Aşa jos ai ajuns? Eşti în pană de idei? Criză de imagine? Cum era aia? Aaa...parcă aşa: ruşinicăăă!”, scrie Marian Godină.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.