Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RĂZBOI între PNL și USR, în Parlament: replici INCENDIARE între liderii celor două partide

stiripesurse.ro
scandal cdep

Opoziția unită pare un deziderat mult prea îndepărtat, cel puțin asta o arată situația din Parlament. Deputatul USR, Emanuel Ungureanu, a venit la microfonul Camerei Deputaților și a lansat atacuri la adresa celor de la PNL.

Citește și: Liviu Dragnea către judecătorii ICCJ: 'Consider că acesta este un dosar politic!' Contre cu procurorii DNA, în sala de judecată

Ungureanu l-a atacat foarte dur pe deputatul PNL, Vasile Stamatian, medic de profesie. Totul a plecat de la un proiect de lege de modificare a legii Sănătății, iar Ungureanu a spus că ”votul la acest proiect îmi amintește de metafora PNL și PSD, aceeași mizerie”. Ulterior, acesta l-a atacat dur pe profesorul Stamatian.

Replica a venit din partea vicepreședintelui PNL, Florin Roman. ”Toată România îl cunoaște și îi mulțumește profesorului Stamatian, toată Europa îl cunoaște pe profesorul Stamatian, nimeni nu-l cunoaște pe acest neica-nimeni care a vorbit mai devreme, e doar o metaforă, nu vă aprindeți”, a spus Roman.

Deputatul PMP, Petru Movilă, i-a amintit lui Ungureanu că profesorul Stamatian este cel care i-a moșit copilul. ”Profesorul Stamatian i-a adus pe lume copilul domnului Ungureanu. Cam atât cu caracterul și recunoștința în această viață pentru oameni care ți-au adus bucurii în casă și în familie”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.