Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război mafiot cu amenințări și șantaj în campania electorală

santaj

Reprezentanții Partidului Social Românesc continuă seria acuzațiilor la adresa ALDE în Giurgiu. Deputatul Liliana Ciobanu condamnă campania murdară începută împotriva ei de președintele Consiliului Județean Giurgiu, Vasile Mustățea. Liderul local ALDE îi pune pe beneficiarii pomenilor electorale să pună presiune pe ea. Astfel, după ce Liliana Ciobanu a demascat modul arbitrar în care au fost date cele mai mari ajutoare din istoria orașului chiar în prag de alegeri, Mustățea își trimite oamenii chiar la cabinetul deputatei să pună presiune pe candidatul PSRO la Primăria Giurgiu. Partidul lui Mircea Geoană a sesizat DNA printr-un comunicat cu privire la ilegalitățile din Giurgiu și a cerut să fie făcute publice criteriile după care unor oameni cu mari probleme financiare li s-au acordat 200 de lei, altora fără grija zilei de mâine, li s-au dat între 2000 și 4000 de lei.

Mai mult, candidații PSRO din Giurgiu încep să aibă greutăți la depunerea dosarelor de candidați, care le sunt respinse pe presupuse chichițe de ortografie și exprimare. Ori din motive aberante precum “declarații de avere cu prea multe pagini”. Asta s-a întâmplat, din informațiile pe care le avem, în Băneasa, Adunații Copăceni sau comuna Izvoarele.

Citește și: Laura Chiriac, candidata ALDE la Sectorul 1, își înșală soțul, producător la Antena 3, cu Sergiu Diacomatu / VIDEO

Și asta nu e tot. Partidul lui Geoană acuză o campanie electorală murdară în multe județe. Alte acuzații dure vin împotriva unor alți “granzi” locali din țară. Traian Dobre, candidatul PSRO la primăria Iași, spune că mai mulți membri au fost amenințați și presați să nu mai candideze pentru PSRO în ultimele zile, iar rudele care lucreaz în administrația locală se plâng că li se transmite că își vor pierde slujbele în cazul unui rezultat pozitiv la locale.

Partidul Social Românesc susține că va continua să promoveze oamenii noi în politică, chiar dacă sunt mai ușor de impresionat de grupurile de interese, și că va duce până la capăt campania curată de până acum.

Citește și: Ultimul mesaj al soțului Laurei Chiriac, angajat la Antena 3, înainte ca soția să îl înșele în văzul lumii / FOTO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.