Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război RECE în PNL: Ilie Bolojan, șah la adresa Alinei Gorghiu

ilie bolojan

Primarul municipiului Oradea și secretarul general al PNL, Ilie Bolojan, continuă războiul rece cu executivul PNL de la București, de data aceasta ținta fiind chiar co-președintele PNL, Alina Gorghiu. Ilie Bolojan susţine că PNL trebuie să vină, în toamnă, cu un program de guvernare coerent, care să creeze un profil de dreapta, adaptat la realităţile din România.

PanamaPapers: Patronii Sensiblu, suspectaţi că au pitit sute de milioane de euro

“Ţara noastră are nevoie de partide mari care pot genera politici publice serioase de dezvoltare. Eu cred că aceasta este menirea Partidului Naţional Liberal. Dacă nu avem partide puternice, cu politici publice serioase şi oameni competenţi, avem probleme foarte mari de administrare a ţării, care, vrând-nevrând, într-o formă sau alta, ne afectează pe toţi. Este important să existe partide care generează politici publice normale. Aş prefera să susţinem proiecte de genul cum adaptăm învăţământul românesc la realitatea economică, decât cota de gen, să dau un exemplu, astfel încât mai mulţi tineri să îşi găsească un loc de muncă pe piaţa muncii din România,” a subliniat Ilie Bolojan, relatează Adevărul.

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat în ianuarie că subiectul reprezentării de gen în politică ar trebui să fie unul extrem de important, care să unească societatea românească, iar adoptarea în Parlament a unui proiect de lege pe această temă ar reprezenta un semn de maturizare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.