Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război total în PNL: Doi dintre cei mai cunoscuţi parlamentari se jignesc în public

sigla pnl

Degringolada PNL continuă, iar scandalurile din interior ies la suprafaţă. Doi dintre cei mai cunoscuţi parlamentari liberali îşi spus cuvinte grele de la distanţă.

Senatorul Daniel Zamfir, devenit celebru prin promovarea legii dării în plată, l-a atacat dur pe Cătălin Predoiu, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, într-o emisiune la RTV. "Pe Predoiu l-a scos viaţa din joc. El e autorul codurilor penale care au nenorocit mii de oameni. Oare câte drumuri a făcut la SIPA? Ne-am autocurăţat când a ieşit din joc. Ferească Dumnezeu dacă ieşea preşedinte. Cu Predoiu eram vai de steaua noastră. Mai avem un penibil care candidează, Cataramă", a declarat Zamfir.

Vezi și: Rodica Stănoiu s-a dat de gol: Ce conține, de fapt, arhiva SIPA

Vezi și: Oana Niculescu Mizil face DEZVĂLUIRI TOTALE despre Gabriel Oprea și Victor Ponta: Ce i-au propus

Cătălin Predoiu îi dă o replică lui Zamfir, printr-un mesaj pe pagina sa de Facebook. Fostul ministru al Justiţiei îşi acuză colegul de minciună şi denunţă pasivitatea partidului în faţa unor atitudini greşite. În opinia lui Predoiu, viitorul preşedinte al PNL va fi obligat să taie în carne vie pentru ca partidul să nu rămână fără electorat.

"Faptul că un “coleg” de partid (deputatul Daniel Zamfir) te calomniază și te jignește într-o emisiune TV (Romania TV, azi, ora 20), nu e așa o problemă, nici nu-i de dorit să te placă toată lumea în politică. Că un deputat minte, pretinzând că am făcut vizite repetate în arhiva SIPA, câtă vreme e demonstrat că eu n-am pus piciorul acolo și susține că sunt proaste în ansamblu codurile, câtă vreme e cuantificabil pentru orice om de bună-credință că, din 1089 de articole, doar 40 au fost cenzurate de CCR, dintre care 33 fabricate in Parlament, e fapt comun în politică, din păcate. Că un politician nu pricepe mare lucru, iar nu-i știre de breaking news. Că un coleg te jignește prin limbaj verbal și non verbal, în mod repetat, și nimeni din întreg partidul nu-i dă o replică, nici măcar în interior, îți confirmă nivelul de solidaritate din politică, iarăși nimic nou, se poate trăi, chiar bine, și cu asta.

Dar că în PNL coexistă competență și ignoranță, pro-justiție și anti-justiție, pro-euroatlanticism și naționalism de baltă, bună-credință și rea-credință, arată că noul președinte PNL trebuie să taie în carne vie în cangrena ideologică și politică ce macină PNL de mulți ani. Iar dacă nu va reuși, sau va păstra comod același ”ghiveci” politic, PNL va rămâne fără oxigen, adică fără electorat", scrie Predoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.