Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război total în PPDD. Se pregătește o nouă intrare în Guvern (surse) /UPDATE

PPDD

Surse din PPDD spun ca in plin scandal intern intre membrii BNC si parlamentari, o noua intrare in Guvern se pregateste.

Liliana Minca a fost exclusa din PPDD si 13 parlamentari s-au solidarizat impotriva conducerii partidului. Se cere Congres pentru o noua garnitura la varf.

"Dan Diaconescu e cu ei", ne-au declarat surse din grupul care vrea daramarea Simonei Man.

Pe de alta parte, surse din partid spun ca e posibil ca seful PPDD Gorj, Catalin Zamfira, sa fie numit secretar de stat la Mediu.

Dan Diaconescu a fost invitat, luni, la grupul parlamentar, pentru a se incerca detronarea conducerii, mai spun sursele citate.

Surse din conducerea PP-DD sustin insa ca Dan Diaconescu nu doreste o schimbare a conducerii partidului.

UPDATE: "Conducerea partidului nu este reprezentata de cei cativa care au ales o alta cale decat cea indicata de liderul nostru Dan Diaconescu. Sub nicio forma Dan Diaconescu nu este de acord cu cei care vor distrugerea si schimbarea actualei conduceri.

99% dintre liderii de filiale au dat un vot de incredere actualei formule de conducere si asta se va vedea la Comitetul Executiv ce va fi organizat in urmatoarele zile. Doar 7 parlamentari sunt lideri de filiale in timp ce restul nu fac parte din Parlament. Vreau sa va spun ca nu se pune problema de a ne schimba conducerea, iar cei care isi doresc acest lucru sunt invitati sa urmeze un alt drum", au declarat surse din conducerea PP-DD pentru stiripesurse.ro

Lupta continua si deputatii razvratiti au putea ajunge groparii PPDD. Se pare ca s-au gasit probleme de legalitate pentru actuala conducere si aceasta va fi contestata in instanta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.