Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RĂZBOI total înaintea sferturilor de la Wimbledon: Mesaj dur al Johannei Konta pentru Simona Halep

Inquam Photos / George Calin
Johanna Konta

Război total înaintea sferturilor de finală de la Wimbledon. Simona Halep a învins-o pe Victoria Azarenka și se va duela pentru semifinale cu o mai veche cunoștiință a tenisului românesc, Johanna Konta. Englezoaica s-a aflat în centrul unui scandal imens în meciul de FED Cup de la Mamaia, dintre România și Marea Britanie.

Citește și: Victorie IMENSĂ pentru Simona Halep: Românca și-a DEMOLAT adversara și e în sferturi la Wimbledon

Atunci ea a ieșit de pe teren în lacrimi, în timpul unui meci, acuzând faptul că a fost jignită de căpitanul nejucător al României, Ilie Năstase. Konta este prima jucătoare din Marea Britanie care atinge această fază a competiției la Wimbledon din ultimii 33 de ani. În 1984, Jo Durie reușea această performanță, conform gsp.ro.

Halep și Konta s-au întâlnit de două ori anul acesta și și-au împărțit victoriile. La Fed Cup s-a impus românca, scor 6-1, 6-3, în timp ce britanica a câștigat disputa din sferturile de finală de la Miami, scor 3-6, 7-6 (9-7), 6-2.

"Am mai jucat de două ori anul acesta cu Simona Halep. Știu că va fi un duel dur, dar pot spune că ne cunoaștem bine, știm la ce să ne așteptăm una de la alta. Ce s-a petrecut la FED Cup a trecut, dar Halep nu are cum să știe cum m-am simțit eu. E foarte entuziasmant să joc în semifinale la Wimbledon, au trecut mulți ani de la performanțele lui Jo Durie. Sunt foarte fericită că am atins acest record, nu am cuvinte. Sunt fericită să fiu un exemplu și o inspirație pentru tinerele jucătoare din Marea Britanie. A fost o plăcere să fac parte din această zi importantă de tenis la Wimbledon și să mă calific mai departe", a zis Johanna Konta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.