Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război total între Dacian Cioloș și ministrul Transporturilor. Răzvan Cuc: Nu primesc lecții de la un oportunist

Răzvan Cuc

Dacian Cioloș, președintele PLUS, intervine în războiul dintre ministrul Transporturilor Răzvan Cuc și constructorul spaniol al lotului 3 al Autostrăzii Lugoj - Deva. El susține că ministrul Cuc duce „o adevărată campanie de imagine”, ironizându-i pe „străinii cei răi” și dacă ne bazăm numai pe declarațiile unui „ministru populist”, riscăm să ne trezim că spaniolii câștigă în instanță și noi rămânem și fără autostradă, și cu banii luați.

Citește și: Cioloș intervine în forță în războiul dintre Răzvan Cuc și constructorul spaniol al lotului 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva! Ce avertisment lansează liderul PLUS

În replică, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, susține că nu primește lecții de patriotism de la unul care este mai îngrijorat de firmele străine decât de cele românești.

”VĂD O AGITAȚIE MARE DIN PARTEA CELOR DE LA USR ȘI PLUS, ÎN MEDIUL ON-LINE, CU PRIVIRE LA REZILIEREA CONTRACTULUI PENTRU LOTUL 3 AL AUTOSTRĂZII LUGOJ - DEVA
“După prezindențiabilul Barna a venit rândul “potentului” - scuze potențialului, prea-sigurului viitor Prim Ministru, Dacian CIOLOȘ, să-și dea cu părerea despre contractul lotului 3 al autostrăzii Lugoj - Deva”

În mediul on-line, unde se simte el cel mai bine, Dacian CIOLOȘ ne dă lecții despre relații internaționale, de parcă un contract comercial încheiat între două companii ar putea fi un subiect diplomatic. 
Celebrul “Prim Ministrul meu” se arată îngrijorat de soarta firmelor străine care vin și muncesc în România. Ar trebui să fie îngrijorat și să ne dea lecții despre firmele românești, să ne spună cât de greu le este să acceadă la proceduri de licitații și să nu concureze doar cu know-how-ul străin. 
Ce nu a înțeles, sau nu a vrut să înțeleagă, este că eu nu duc un război cu firmele străine, în detrimentul celor românești, ci sunt foarte atent la respectarea termenelor, a calității și siguranței pe care trebuie să le pună în practică orice firmă constructoare. 
Sunt multe firme străine, serioase, care își respectă angajamentele asumate.

“Prim Ministrul ZERO” adică zero proiecte lansate, zero proiecte rezolvate, ZERO la toate capitolele ne dă lecții de patriotism, dar nu românesc, și nu ne spune cum vroia să vândă capitalul românesc de la Portul Constanța sau Aeroportul Otopeni. Nu uită să ne spună nici cum el, ca un adevărat român-ales din România în Parlamentul Europen, va susține un alt comisar european și nu propunerea țării sale. Uită să ne spună cum toată viața lui a fost doar numit, nu ales de către cineva, în toate deminitățile pe care le-a avut. Singurul proces electiv a fost acum, la Parlamentul European, unde printr-un concurs de imprejurări sau cu ajutorul tabletelor a fost ales eurodeputat.

Să ne spună “Prim Ministrul meu sau Prim Ministrul Zero” cum a avut angajați ca și consilieri anumite persoane care aveau contracte cu CNAIR și de unde se înfruptau părinții acelor consilieri - chiar consilieri de stat ai aparatului Prim Ministrului Dacian CIOLOȘ.

Nu accept să-mi dea lecții de patriotism un om care a profitat mereu de conjuncturi favorabile și să se cocoațe în unele din cele mai înalte deminități ale statului meu, România, și nu în ale statului lui - altul decât al meu.”, scrie Răzvan Cuc.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.