Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război total între Gică Hagi şi Gigi Becali: 'Ne-a stricat vara două luni'

www.romaniatv.net
Gică Hagi Gigi Becali

Gică Hagi nu l-a iertat pe Gigi Becali, după ce finanţatorul Stelei a încercat să îi "fure" titlul la TAS. "Regele" a lansat un nou atac la adresa finului său, cel mai dure de până acum. "Finul meu era supărat pe mine, că el e el și altul nu mai e. E uite că a sărit hopa Mitică și ți-a luat campionatul. Te-ai supărat. Ce să fac, dacă n-ai fost în stare să câștigi. Ce să faci, frate?

La banii pe care îi ai și i-ai băgat, ce echipă și ce fotbal poți să joci. Dar să fie sănătos. Îl las să vorbească cu voi de acum încolo. Cu mine, când termină aia cu 21 de milioane, atunci o să vorbesc cu el. Că am 21 de milioane care nu m-au felicitat. Stau cu ăia care sunt și după aia o să mă duc și o să-i dau telefon. Până atunci să nu se aștepte. El cu drumul lui, eu cu al meu. Îi urez succes, dar asta e. Ne-a stricat vara două luni. TAS, comedie. Comedie!. Hai să stricăm. Gândită, frumos făcută, dar asta este, ce să facem", a tunat Hagi, într-o conferinţă de presă, conform RTV.

După decizia TAS, care a hotărât ca Viitorul să rămână campioană, Becali i-a dat un mesaj de felicitare lui Hagi, dar acestuia nu i-a trecut încă supărarea pe patronul roș-albaștrilor. Gigi Becali a anunțat că nu se mai teme de Viitorul în actuala ediție de campionat și susține că va fi fanul echipei lui Hagi. ”Lui Gică nu i-a trecut încă supărarea, dar cred că o să-i treacă. Şi dacă nu-i trece... treaba lui. Nu îmi pare rău de ce fac în viaţă, decât de cele cu care îl supăr pe Dumnezeu şi fac păcat. Chiar dacă Gică e mai acid, eu tot cu el ţin dacă joacă cu altă echipă. Anul trecut nu ţineam cu el, că mi-era frică. Acum nu îmi mai e”, a spus Becali, la finalul lunii iulie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.