Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război total între Tudor Chirilă şi politicienii: 'Să aibă interdicţie la funcţii publice'

tudor chirila

Vedeta Pro TV, Tudor Chirilă, lansează un nou atac dur la adresa clasei politice. Cunoscut ca fiind una dintre vocile Pieţei Victoriei, solistul trupei Vama 'îi distruge' pur şi simplu pe politicieni. "Statul român administrat de guvern are datoria şi obligaţia să construiască o ţară din care oamenii să nu mai vrea să plece. În schimb, politicienii români acreditează ideea că diaspora e formată din laşi care au abandonat lupta, de parcă ei nu sunt tot cetăţeni ai acestei ţări. Politicienii şi partidele ştiu că diaspora nu e atât de simplu de păcălit cu promisiuni electorale deşarte. Şi atunci ei se concentrează pe publicul captiv, dependent de televiziunile de propagandă, uşor de speriat cu teme false şi naţionalism de faţadă. În tot acest timp asistăm neputincioşi la exodul forţei de muncă calificate care ar putea să ridice această ţară", a tunat Chirilă, conform news.ro.

Citeşte şi: Liviu Dragnea îl IRONIZEAZĂ pe Victor Ponta: Cine va pleca de la PSD la Pro România

Şi asta nu e tot. Tudor Chirilă ar vrea ca toţi cei care au făcut politică după Revoluţie să nu mai aibă acces la funcţii publice. "Mi-ar plăcea să văd un parlament care să funcţioneze după legea lustraţiei. Mi-ar plăcea să văd un "reset" al clasei politice şi orice politician din ultimii 27 de ani să aibă interdicţie la funcţii publice. Şi să avem parte de un nou început. E o utopie, desigur.

Citeşte şi: Liviu Dragnea, anunţuri de ultimă oră: Care e soarta programului de guvernare

Avem o ţară în care politicienii sunt atât de preocupaţi de propriile lor interese încât e de mirare că mai suntem stat naţional unitar", a mai spus Chirilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.