Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RĂZBOI TOTAL la Antena 3: Raed ARAFAT s-a certat cu un ministru

scandal

Scandal imens în direct la Antena 3. Protagoniști au fost secretarul de stat, Raed Arafat și un ministrul important din cabinetul lui Sorin Grindeanu. Arafat și ministrul Sănătății, Florian Bodog și-au aruncat cuvinte dure. Arafat îl acuză pe Bodog că a blocat achiziția de ambulanțe și că pune în pericol viața pacienților. În replică, Bodog spune că Arafat dezinformează. Dialogul e halucinant, la un moment dat Bodog l-a și amenințat pe Arafat. Bodog s-a enervat și după acuzațiile dure de pe facebook ale lui Arafat.

Mai multe detalii aici: SCANDAL și acuzații grave între Raed Arafat și un ministru: Se pune în pericol viața oamenilor

FLORIAN BODOG Vom demara achiziţia. Am găsit problemele care erau şi dăm drumul la achiiții. Restul sunt achiziţii gratuite. Arafat vă dezinformează. I-am explicat că îmi asum răspunderea. Nu v-am întrerupt. Lăsați-mă să vorbesc, da?

RAED ARAFAT O să vă arăt documentele când mă întorc. A fost un protocol care a fost cuiul lui pepelea. Avem două adrese foarte interesante. Ministerul nu ne lasă să continuăm. Problema sistemului devine critică. Vorbesc de şapte luni degeaba.

FLORIAN BODOG Eu am pregătit protocolul.

RAED ARAFAT Aţi venit cu acuzaţii la adresa mea. În afară de culoare nu aţi găsit nimic. Ce faceţi? Cât mai aşteptaţi. Nu e o fugă de responsabilitate. Eu deschid gura şi spun deschis care este problema.

FLORIAN BODOG Nu ne certăm pe tema asta, da? Eu vreau ca achiziţia să se facă cu respectarea legii. Până la finalul acestui an vin noile ambulanţe.

Nu cresc în pom ambulanţele. Din februarie suntem blocaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.