Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război total! PSD către Băsescu: Să cheme lumea în stradă; poate chemăm şi noi şi tranşăm lucrurile acolo

Dragnea_Basescu

"Domnul Basescu am vazut ca da foarte multe lectii, am vazut ca incita si la violenta si la dezordine sociala. Îl astept. De-abia îl astept sa cheme lumea în strada, ca poate chemam si noi si poate transam lucrurile acolo, daca tot... Sa nu creada el ca ne sperie", a afirmat Dragnea.

Vicepremierul i-a sugerat lui Traian Basescu sa fie "putin mai retinut" în acest sens: "Un presedinte care sa cheme la dezordine sociala nu cred ca s-a mai vazut într-un stat democratic, ca tot vorbea de statul de drept".

El a tinut sa-i replice sefului statului, aratând ca bugetul Ministerului Dezvoltarii era cu mult mai mare în anii trecuti, atunci când Traian Basescu "taia salarii si pensii", decât este în acest moment: "De asemenea, am înteles ca sunt multi bani pentru dezvoltare, ca tot o spune, cu nume si prenume. Vreau sa-i aduc aminte ca atunci când a taiat salariile si pensiile - pensiile nu au mai fost taiate, pentru ca a blocat Curtea - exact în acei ani bugetul de la Ministerul Dezvoltarii are mult mai mare decât îl are ministerul acum".

Dragnea a mai spus ca toate argumentele aduse de presedintele Traian Basescu împotriva masurii de reesalonare a creditelor au în spate supararea acestuia legata de un posibil scor electoral pe care PMP îl poate lua.

Presedintele Traian Basescu a declarat, aseară, ca nu este necesara cresterea accizei la benzina si motorina, mentionând ca, daca va fi cazul, va face ce nu a facut pâna acum, adica îi va chema pe români sa se apere în strada: "Pentru ca stiu ca este o mare minciuna, eu îi voi chema pe români sa se apere în strada, în mitinguri, pentru ca eu pot demonstra si am demonstrat ca nu este necesar. Este un abuz".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.