Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război total PSD vs PNL: faza pe purtătorii de mesaje

fight-spam
PSD îi acuză pe liberali de ipocrizie, în timp ce liberalii acuză PSD-ul că încearcă trecere pe sub mână a unor proiecte de lege controversate. Primul care a ieșit la atac a fost purtătorul de cuvânt al PSD, care a făcut o listă a răzgândelilor lui Antonescu:
  • După ce a spus că nu renunță sub nicio formă la acciza pentru autostrăzi și că o susține fără rezerve, Crin Antonescu a început să o critice și și-a pus parlamentarii să nu o mai voteze.
  • După ce a salutat înființarea USD și i-a urat succes în alegerile europene, Crin Antonescu a revenit și a cerut desființarea USD, găsind astfel un nou pretext pentru a rupe USL.
  • În februarie 2014, după ce proiectul de trecere a STS la MAI a fost convenit și lansat de copreședintii USL în conferință de presă comună, președintele PNL a afirmat explicit că STS ar trebui să fie la CSAT.
  • În decembrie 2013, după ce Antonescu a declarat că PNL susține legea minelor, proiectul de lege fiind creația liberalilor, parlamentarii PNL nu au votat proiectul de lege.
  • Anul trecut, după ce a susținut că PNL și PSD trebuie să meargă pe liste separate la europarlamentare, s-a sucit și a cerut o listă comună.
  • După ce a participat la semnarea Pactului de colaborare insituțională dintre premier și președinte, Crin Antonescu a început să critice vehement documentul.
  • După ce în 2012 a semnat un protocol în USL pentru a guverna alături de UDMR, odată cu alegerile parlamentare din decembrie, Crin Antonescu a respins brutal cooperarea cu această formațiune.
Replica nu s-a lăsat așteptată și a venit tot prin intermediul purtătorului de cuvânt. Cristina Pocora, purtătorul de cuvânt al PNL, acuză PSD-ul de disperare și îl încoronează pe Victor Ponta ”rege al Păcălelilor”.

”Atacurile obsesive ale  lui Victor Ponta şi ale PSD  la adresa PNL şi a lui Crin Antonescu ne arată  starea de disperare şi enervare care s-a instalat în rândul social-democraţilor.

PSD şi premierul îi atacă zilnic pe liberali pentru că ştiu foarte bine că PNL este singurul care îi poate opri. Aşa cum tot PNL a fost singurul care a putut opri PSD să dea drumul la proiectul Roșia Montană, să treacă legea amnistiei ca să scape pe unii sau alții de justiţie sau să majoreze cota unică.

Nici Victor Ponta, nici altcineva din PSD nu sunt abilitaţi să vorbească despre „răzgândit” atât timp cât Guvernul Ponta III şi-a incalcat toate angajamentele publice şi a făcut exact pe dos decât a promis în Parlament prin asumarea programului de guvernare al USL.

Au spus că reduc CAS si acum amână la nesfârşit măsura, pretinzând ca nu sunt bani. Au spus că acciza pe carburant merge la autostrăzi, dar de fapt nu ştim nici acum unde merge, cel mai probabil la clientela politică. Au spus că vor reforma sănătătii, acum au amânat toate proiectele PNL predate „la cheie”. Prin urmare, PSD , şi nu PNL, are de dat socoteală opiniei publice pentru inconsecvenţa şi minciunile Guvernului Ponta III.

În calitatea sa de cel mai mare partid parlamentar de opoziţie, PNL va face tot ce stă în puterea sa pentru a  opri conducerea discreţionară şi catastrofală a ţării de către PSD.

Nu doar noi, ci majoritatea cetăţenilor constată astăzi că actualul Guvern Ponta duce România spre dezastru.

Este de datoria noastră să încercăm, prin toate mijloacele democratice ale opoziţiei parlamentare, să spunem stop celei mai mari păcăleli a acestui an: Guvernul Ponta III”, susține Pocora.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.