Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RĂZBOI Victor Ponta 'îl face praf' pe Liviu Dragnea: 'Ne-a dus cu preşul'

evz.ro
ponta dragnea

E război total între Liviu Dragnea şi Victor Ponta. Dat afară din PSD după ce s-a aliat cu Sorin Grindeanu, Ponta îl face praf pe actualul şef al social democraţilor şi trimite 'săgeţi otrăvite' către acesta.

Citeşte şi: GRAV ACCIDENT rutier soldat cu OPT victime, între care DOI COPII: Circulația e BLOCATĂ

"Mai am funcții parlamentare până mă schimbă Dragnea, am fost la o reuniune parlamentară. Sunt deputat independent de Gorj. Dacă vorbim în poveşti nemuritoare nu rezolvăm nimic. Dragnea se luptă de dimineaţă până seara cu sistemul. PSD luptă acum după ce a scăpat de Grindeanu şi de Ponta? Eu de aia am plecat ca să vină Dragnea care e bun", spune Ponta.

Vezi şi: Victor Ponta râde de Tudorel Toader: Ce spune despre dosarul care i s-a închis

Fostul premier trage un semnal de alarmă şi spune că Guvernul ar putea avea mari probleme. "Aştept rectificarea bugetară şi sper să fie bani. Programul minunat cu start-up nation nu are bani pentru el. Asta e important nu ce dosar mi se deschide sau mi se închide mie. Dacă cel care deţine toată puterea, Dragnea, să lupte cu Soroş şi cu sistemul. L-a inventat Sebastian Ghiţă pe Soroş şi Dragnea nu a plătit drepturi de autor.

Citește și: Mesaj tranșant al președintelui Iohannis în privința Guvernului Tudose

Eu am votat pentru foarte mult proiecte în care am crezut. Eu nu am votat să îl dăm jos pe Grindeanu, aia a fost o păcăleală. Eu votez toate legile bune indiferent de partid. Eu îmi pot permite să nu fiu o maşinărie de vot. Deocamdată, Dragnea ne-a dus cu preşul. Dvs. îl mai iubiţi, eu nu îl mai cred. Şi la mine a fost iubire, dar mi-a trecut. Aveţi colegi care încă îl iubesc. Nu sunt întâmplătoare poveştile ieşite cu Dragnea. Ani de zile a fost în Brazilia şi nu a scris nimeni de el. Asta vine odată cu puterea absolută pe care o are. La câţi duşmani are domnul Dragnea, nu ştiu cine apasă. Eu nu am apăsat niciun buton. Nu am găsit niciunul atât de prost încât să îmi zică aşa ceva cum că am plătit eu bani grei să iasă la iveală chestii cu Dragnea", a mai spus Ponta la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.