Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Războiul interimarilor în PSD (surse)

psd congres

PSD a evitat în an prezidențial schimbări bruște în organizațiile județene dar se apropie vremea deciziilor. Surse din organizațiile județene ale PSD au declarat pentru stiripesurse.ro ca fiecare tabara incerce sa se urce in barca salvatoare dar cel mai mult conteaza cine va ajunge presedintele PSD.

La Mehedinti si in Arges sunt interimari Aladin Georgescu (vicepresedinte CJ), respectiv Tudor Pendiuc (primar Arges). Pendiuc se 'bucura' de o revolta serioasa in interiorul organizatiei judetene si dupa alegerile prezidentiale vor incepe reglarile de conturi. La PSD Prahova  ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, se afla intr-o perioada de proba: coordoneaza prezidentialele si vede daca merita sa preia stafeta de la Mircea Cosma.

Călărașiul are un presedinte ales recent, Dan Cristodor, care isi va da examenul in turul doi al alegerilor prezidentiale si care e pandit in umbra de deputatul Daniel Florea. La Braila, organizatia este condusa interimar de Adrian Simionescu, dar primarii l-ar vrea pe deputatul Mihai Tudose. Plecarea lui Dan Nica la Bruxelles a lasat Galatiul fara un presedinte, iar Florin Paslaru si Gheorghe Saghian sunt variante pentru sefia organizatiei.

Sectorul 1 din Capitala, condus de europarlamentarul Catalin Ivan, a fost singurul judet din Capitala in care Iohannis a luat mai multe voturi decat Victor Ponta in primul tur. Ar putea sa revina Dan Tudorache, sau ar putea sa preia Sebastian Ghita. Si aici depinde de cine va veni sef la PSD in locul lui Victor Ponta.

In functie de rezultatul din turul doi, la Cluj (Remus Lapusan), Timis (Titu Bojin), Brasov (Constantin Nita) si Bistrita-Nasaud (Radu Moldovan) ar putea aparea o serie de schimbari dramatice.

Sursa foto: kristofer.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.