Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Războiul Nicuşor Dan - Gabriela Firea, la faza de provocări. Fostul USR-ist o cheamă pe Firea la RAPORT

nicusor dan

Deputatul Nicuşor Dan o invită pe Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, la o dezbatere publică pentru a face un bilanţ la jumătatea mandatului.

"În curând, se împlinesc doi ani de când Gabriela Firea este primarul General al Capitalei, în baza promisiunilor făcute în campania electorală.O invit pe Gabriela Firea la o dezbatere publică în care să facem un bilanţ la jumătatea mandatului, să discutăm despre problemele bucureştenilor , dar şi despre soluţii pentru a dezvolta oraşul şi pentru a-l face un loc în care să le facă plăcere oamenilor să trăiască. Precizez că sunt deschis să particip la această dezbatere la orice post de televiziune doreşte Gabriela Firea sau putem organiza o dezbatere la care să invităm toată presa", a anunţat, miercuri, Nicuşor Dan, conform News.ro.

Marţi, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, l-a acuzat pe Nicuşor Dan că vine la şedinţele Consiliului General al Municipiului Bucureşti "să facă atmosferă, să ridice tonul, să provoace".

În 19 aprilie, câţiva parlamentari USR, printre care şi Nicuşor Dan, au vrut să participe la şedinţa de Consiliu General al Municipiului Bucureşti, pentru a prezenta proiectul de lege depus la Senat prin care deputaţii şi senatorii să aibă dreptul să participe la şedinţele de consiliu şi să iniţieze hotărâri, iar dacă acest drept este îngrădit, să fie considerată contravenţie. Preşedintele de şedinţă, Orlando Culea, precum şi viceprimarul Aurelian Bădulescu, împreună cu Poliţia Locală, nu i-au lăsat să participe şi nici să facă declaraţii în sala de şedinţă, invocând regulamentul de Consiliu şi încercând să îi dea afară din sală.

Nicuşor Dan a fost dat afară şi de la şedinţa CGMB din 28 martie, după ce a cerut să ia cuvântul pe tema proiectului de hotărâre privind transmiterea în administrarea Administraţiei Străzilor Sector 1 şi a RATB a obiectivului de investiţii "străpungere Buzeşti – Berzei”, afirmând că proiectul nu a avut proces verbal de recepţie. "Un om politic bine intenţionat, care doreşte cu adevărat să îmbunătăţeasca viaţa alegătorilor săi ar trebui să se documenteze şi să-şi canalizeze energia în proiecte reale, cu soluţii autentice şi nu să persiste în greşeală, acuzând oponenţii politici de fapte sau nerealizări imaginare”, susţinea atunci Gabriela Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.