Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Razboiul nu inceteaza: PSD acuză "BLESTEMATA COALIȚIE" din Sectorul 1

Alexandru Petrescu

Urmare a unui anunt privind viitoare proiecte de parteneriat intre Primaria Capitalei si cea a Sectorului 1, Alexandru Petrescu acuză vehement neputința celor 2 edili bucureșteni.

Într-o postare pe facebook, liderul PSD Sector 1 atacă frontal, cerând coalitiei PNL-USR sa nu mai batjocoreasca romanii.

"Ce idee frumoasa si generoasa! Si ce pacat ca ea nu va ramane decat inca o amagire din arsenalul BLESTEMATEI COALIȚII PNL-USR din Capitală!

Cât cinism să ai, cat de ipocrit si iresponsabil sa fii, cand tu ai provocat deliberat mizerie si sobolani (Clotilde Armand) sau cand tii sute de mii de oameni in frig intr-un oras cu transport  paralizat (Nicusor Dan), sa vii sa lansezi asemenea minciuni?

Arat saptamanal minunate momumente ale Sectorului 1  care au nevoie de grija autoritatilor. Dar sa anunti triumfalist asemenea proiecte uriase, iar tu nu stii daca va avea cine sa ridice zapada cand va ninge, e ca si cum ai anunta trimiterea unui satelit pe orbita de indata ce vei reusi sa cureti carburatorul la Dacia 1300."  spune fostul ministru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.