Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Razboiul pe pretul energiei termice, adus in Parlament. Atac la ministrul Energiei

Razva Nicolescu

Presedintele Comisiei pentru industrii Iulian Iancu (PSD) l-a atacat in termeni duri pe ministrul delegat pentru Energie Razvan Nicolescu pentru ca ar dezinforma populatia si ar sfida Paralmentul. El l-a acuzat ca spune minciuni periculoase.

Atacurile au pornit de la afirmatiile ministrului Energiei Nicolescu care sustine ca preturile energiei termice nu sunt in pericol sa creasca, insa Iulian Iancu sustine ca ceasta afirmatie este una mincinoasa pentru ca fara amendamentele aduse de Parlament ordonantei Guvernului si fara adoptarea acestora pretul energiei termice ar creste cu 40% iar producatorii de energie termica ar da faliment.

"As vrea sa sanctionez in modul cel mai dur aceasta interventie mincinoasa. E periculoasa si sfideaza Parlamentul. Ministrul a fost invitat la dezbateri si n-a venit. Referirile sale la Parlament pe pagina sa de Facebook sunt de genul – ‚parlamentarii sunt corupti’.

Prevederile din monitorul oficial pune in pericol toti producatorii de energie termica. Impactul de la 1 ianuarie este de crestere a pretului cu 40%. Prin amendamentul de azi dam posibilitatea, cu ajutorul Parlamentului, consumatorilor casnici sa nu existe discriminare si sa nu creasca preturile energiei termice", a spus Iulian Iancu.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.