Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Războiul politic din sectorul 4 întrece orice imaginație! Acuzații de minciună și ipocrizie la adresa USR-PLUS și PNL

Primaria Sectorului 4
Consiliul Local al Sectorului 4

Războiul politic pare că nu se mai sfârșește în sectorul 4 al Capitalei. Purtătorul de cuvânt al PSD Sector 4, Sorin Ceacâr, susține, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că USR-PLUS și PNL, mai exact consilierii locali ai celor două formațiuni politice, vor să blocheze dezvoltarea Sectorului 4. Reacția acestuia vine după ce reprezentanții celor două partide au anunțat public faptul că vor ataca la prefectură bugetul sectorului 4, aprobat ieri în Consiliul Local.

Rușine USR-PLUS, rușine PNL! La voi, minciuna a ajuns la cote paroxistice! Ați susținut că sectorul 4 are nevoie de creșe, dar în Consiliul Local ați votat fără noimă împotriva amenajării de noi locuri în creșe pentru copii! Ați propus majorarea burselor pentru elevii sectorului 4, dar în Consiliul Local ați votat mișelește împotriva propriului proiect, deci împotriva copiilor! Susțineți că sprijiniți dezvoltarea sectorului 4, însă în Consiliul Local ați votat nu doar împotriva creșelor și grădinițelor, ci chiar și împotriva construirii de pasaje rutiere, împotriva prelungirii rețelei de metrou și împotriva amenajării de noi parcuri”, susține Sorin Cecâr.

Reprezentatul organizație PSD Sector 4 continuă tirul acuzațiilor și afirmă, cu referire la colegii săi consilieri locali de la USR-PLUS și de la PNL, că sunt ipocriți și că vor să distrugă proiectele sectorului 4.

„Acum, că avem buget și putem continua proiectele sectorului, în ciuda încercărilor voastre de a distruge (ați demonstrat până acum că doar aceasta vă e preocuparea), ați decis să-l atacați la Prefectură, invocând o așa zisă lipsa de transparență. Cât de ipocriți puteți fi? De ce vă doriți blocarea tuturor investițiilor? Vă răspund tot eu, în numele PSD Sector 4. Pentru ca peste patru ani, la următoarele alegeri, să puteți spune că primarul Daniel Băluță nu a făcut nimic pentru oameni. Ce înseamnă asta? Că pe voi nu vă interesează altceva decât capitalul politic și nicidecum creșterea calității vieții locuitorilor sectorului 4.  Adevărul este însă altul, iar oamenii îl vor afla! Grupul consilierilor locali ai USR-PLUS n-a avut nici măcar bunul simț de a se prezenta la dezbaterea publică pe buget, care a avut loc săptămâna trecută la Colegiul „Dinu Lipatti”, deși fusese anunțată cu cel puțin 15 zile înainte. Nici PNL, nici USR-PLUS nu a avut vreun amendament în privința bugetului! Singurul amendament a fost tot al nostru, al grupului PSD-PPUSL-PMP, pentru identificarea sursei de finanțare pentru bursele copiilor! Așadar, nu faceți decât să distrugeți ceea ce se construiește cu trudă pentru dezvoltarea Sectorului 4. Nu aveți idei, nu propuneți nimic niciodată și nu aveți nicio inițiativă pentru binele oamenilor!”, își încheie postarea purtătorul de cuvânt al PSD Sector 4.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.