Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Războiul politic e în toi la Chișinău pe fondul arestărilor unor foști deputați. Acuze grave la adresa președintelui Maia Sandu: Sunteți criminală!

IPN.md
Marina Tauber

Mama Violetei Ivanov, care a decedat în timp ce fostul deputat se afla în izolator, este victima unei crime politice, comise de judecători și procurori, la indicația directă a Maiei Sandu.

Declarația aparține deputatului Partidului „ȘOR”, Marina Tauber. Potrivit ei, familia Violetei Ivanov nu a meritat o asemenea atitudine, iar cei care se fac vinovați de acest dezmăț vor plăti cu vârf și îndesat, transmite Realitatea.md.

„Din păcate, țara noastră este reprezentată astăzi de Maia Sandu și echipa ei de bandiți. Sunteți niște criminali. Și Maia Sandu, și Litvinenco, care dă indicații judecătorilor și procurorilor. Sunteți niște criminali că ați lăsat-o în izolator, știind câtă nevoie avea mama ei de ea. Și o sa ajungeți la pușcărie pentru asta. Pe toate le înțeleg, știu că politica e foarte murdară, dar la așa ceva nu s-a așteptat nimeni. Așa ceva pur și simplu nu se uită”, a spus Marina Tauber, într-un live pe pagina sa de Facebook.

Deputatul Partidului „ȘOR” a mai spus că mama Violetei Ivanov a fost un pedagog de mare valoare, care a făcut multe pentru societatea noastră și este sigură că dacă fiica ei nu ar fi fost victima acestor presiuni politice ar fi trăit și astăzi.

„Din păcate, inima ei nu a mai rezistat la toate cele întâmplate. Și, credeți-ne, nu sunt speculații și în niciun caz nu vrem să jucăm cu sentimentele cuiva. Vă spunem povestea reală a unui om și a unei familii care nu a meritat o asemenea atitudine din partea justiției moldovenești. Știu foarte multe despre doamna Liubovi, mama Violetei Ivanov, și pot să vă spun că societatea a pierdut un om valoros, un om cu literă mare. Ea a meritat ca fiica ei să fie alături de ea. Sunt sigură că dacă avea să fie alături de ea în aceste zile, avea să mai trăiască”, a mai spus Tauber.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.