Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Războiul Rusiei ar putea trece dincolo de Ucraina: avertisment lansat de vicepreședintele Bundestagului

Bundestag
Bundestag

Vicepreședintele Bundestagului, Katrin Göring-Eckardt (Verzii), avertizează cu privire la continuarea politicii de agresiune a Rusiei dincolo de Ucraina, informează postul de televiziune german ZDF.

"Este vorba și despre securitatea în Europa, este vorba și despre securitatea noastră în Germania", a declarat Göring-Eckardt, care se află în prezent în Ucraina, pentru RTL și ntv. Dacă președintele rus Vladimir Putin are impresia că "pot continua acolo, atunci el va continua", a adăugat ea.

Având în vedere situația din Ucraina și o posibilă ofensivă de primăvară a Rusiei, Göring-Eckardt a declarat că este "evident și necesar" ca Germania să continue să sprijine Ucraina, inclusiv din punct de vedere militar.

Cu toate acestea, în ceea ce privește problema livrării de avioane de vânătoare din Germania, ea și-a exprimat reținerea. Există, de asemenea, înțelegere pentru această reținere în Ucraina, a spus ea.

Vezi și: Pentagonul pompează masiv arme în Ucraina: pachet de peste 2 miliarde de dolari și rachete cu rază lungă de acțiune

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.